Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi vidio vijesti ko da su aerodrom otvorili
Ne mozes prepoznat Stup- lijepo
I autopijaci nedjeljom.
ne mozes prepoznat Stup, sta uradise od onako lijepog naselja
vidi mi stupa vidi mi tibre
Perverzija !
325 iljada? Ahaa. I opet će dogodine. Jesmo levati.
Odličan prostor za pijacu! Sad jedva čekamo da se vrate pijačari s tezgama (neki su se već vratili)! Ma ljepota!
jos da zamjene nesposobni GRAS 😊
Vise revizora na stanicama nego ljudi hahha
Koristena je najmodernija farba za iscrtavanje linija
Sve je to lijepo ali jedno nisam sposoban razumjeti , ove linije na cestama kod nas se farbaju svake godine jer se brisu dok u njemackoj gledam cesta je skoro u raspadu ali linija je jos kao treci dan od prvog i zadnjeg mazanja
sta uradise privatnici. sve go beton, nemozes vidjeti vise zelene povrsine ni drveta. mi bi svoju rodzenu majku unovcili kakav smo narod.
Kompleks malih naroda. Kako ono Šerbedžija recitiraše... Mali narodi imaju najveće pjesnike, najveće heroje itd... Dok veliki mudro šute. E nek smo sad još manji. Sad dobijemo autobusku pa nam je ko Berlinu aerodrom. Doduše onaj u Berlinu nikako da naprave. Ali to nije tema naše današnje emisije...
Al' opet, neka, aferim. Drago mi je što se ipak nešto pozitivno dešava, pa makar i autobuska.
Dobro, slozit cu se s tobom da je bespotrebno da se objavi vijest iliti informacija poput navedene. Ali poredjene sa Berlinskim aerodromom je "nidje veze". Ako mislis na Tegel, nije Tegel ni A od aerodroma. Cak mi je i Nikola Tesla bolji, iako ni on nije bas za neke pohvale. Aerodrom da se razumijemo, da ne dodje do zabune. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stari bus na aparatima
Uu Ilidja na aparatima...