Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CEKAM POZİV U HAG...zbog moguceg genocida nad srbima jer sam imao proljev od splacina koje sam jeo i na taj nacin ugrozio stanovnistvo srpske nacionalnosti od moguceg trovanja u toku agresije porodice Novalica na srpsko stanovnistvo u periodu 1992-95 godine.Naravno jos ce se na popisu naci i koja pomocna optuzba a za sve sto sam pocinio Srbi imaju Jake argumente kao i svjedoke BALİJE koji ce se potruditi da pripomognu moralu i ljudskosti brace srba pa ce da mi prisiju jos koju optuznicu kao mozda i kojeg svjedoka da sam \'silovao sunce\'koje je srbe grijalo i na taj nacin izazvao puno opeklina na kozi Srbijanaca koji su goli do pasa,na pravdi Bozjoj cjepali Srebrenicane na pola da imaju sta loziti za zime!
pa sta je sa ovim kaznama , ko da je napravio zlocin u srebrenici
ZATVOR
Samo toliko.
Slabog imovinskog stanja ali i slabog i moralnog i psihičkog stanja.Sve zločince treba osuditi ma koje rase i vjere bili.