Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Boze dragi ima li iko odvratniji i arogantniji na politickoj sceni od ovog papka Novalica. Ja kad ga vidim stomak mi se okrene i citav dan mi bude los.
@rarara hahahahahahaha 👍
Čuj nastavlja, zar su bili započeli.
Ako ti je ovo smece hurtic savjetnik, znamo da ce samo njegovi duepovi biti puniji a svi ostali nezadovoljni. Covjek je tu 20 godina kao savjetnik i nikakava dobra nije ispalo od njega.
Jos trava nije nikla tamo gdje je stala Fadilova stikla..
On spreman za dijalog...sad kad je njegovo usvojeno sad je dijalog
To ona priča "Vlada FBiH se ne miješa u socijalni dijalog potpisnika" a onda briše sindikate iz registra po vlastiton navođenju mimo zakona i procedura. Bijednik si ti veliki Novaliću i svi koji stoje iza tebe i upravljaju tobom kada duše nemate. To para što uzimate vječni život vam neće osigruati.
a jel vam važi opći kolektoivni koji je usvojen na osnovu zakona koji je poslije oboren na USFBIH?