Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li vama njegova faca ulijeva ikakvo povjerenje? Meni ne.
Ja mu nebi dao ni da ovce cuva.
@pokorny suza suzu stize
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najvece zlo ko je nas je zadesilo je Izetbegovic........
Dok ti održavaš vladu u Mostaru - fašisti ti ispisuju parole protiv iste. Stegni malo guju, pa zabrani sastanke vlade van Sarajeva. Dvadeset ljudi putuje u Mostar na sjednicu Vlade, jer 4-5 njih tako hoće, a i može im se! SDA bagro minderaško - podrumska!
Kako znati da ti je drzava u potpunom kurcu? Tako sto vlada ne prica o tome kako se potpuno povuci sa pomalo-slobodnog trzista vec o tome ko u vladi ce ga sljedeci kontrolsati......... Pogledajte malo kroz historiju, primjetite da nikad nije postojao slucaj stabilne drzave i ekonomije bez potpuno slobodnog trzista.......
Prava traktorska faca
Jarane, on kad ode u halu sumnja u samog sebe
Ljohno on, ne zna sta će pa ulijeva neki lažni fah, al ne ide ljudino
E upravo radi ovoga je DF raskinuo koaliciju, radi fotelja državnih poduzeća koje su tražili da im pripadnu prema ministarstvima koja su im pripala, a ne da im se Federacija ili bilo tko drugi petlja u to i propisuje nestranački način popune tih pozicija.
Zivim za dan kada ce SDA i HDZ seljacici poceti crkavati po selima od gladi i bolesti bez lijekova i hrane.
Jos jedanput cetitke glasackom tijelu SDA i HDZ a za ovu telecu glavu sto ste izabrali i sto ste nam pokazali da i poslije 23 god. da nam jeb** nanu naninu.
Premijeru, vrati fotelju i vuci se u jazbinu iz koje si došao. Napujdaćemo kerove uličare na te i ostale nesretnike oko tebe!
"Zaključak i Uputstvo kojim su nadležna resorna ministarstva zadužena da vrše isključivo tehničko operativnu pripremu pristiglih materijala koji se odnose na održavanje skupština u privrednim društvima sa učešćem državnog kapitala." Hajde da vidim kako ćeš se suprostaviti Čovićevim ministrima kada kažu, biće ovako - to ovako je mimo pameti i zakona i na uštrb Bošnjaka???
Bjezi ba Novalicu u kojoj se to drzavi Vlada pita ...treba Reuf da imenuje sve...on je posten I fin :-)))))
Sad sam pročitala jedan komentar i ne treba bolji opis za ovu individuu. SREĆKO ŠOJIĆ
Torbicom se u vugla, Fadileeeeeeee.
"Usvojio sam ovo, sad sam to demantovo , joj sta cu sutra u pm "
Vlada FBiH se raspala. Zaključajte hotel Holliday Inn, moglo bi provalnicima pasti na pamet da proglase državu "BOŠNJU".