Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad nema idustrije nema ni velikog pada. 👍
Svaka cast Novalicu☝️
@objektivno123 Nisam ni znao da imamo uopšte BDP
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ti se ne javljaj stakoru jedan!
@Answer Koje Sta go govori o BiH kad ovaj kriminilac predstavlja drzavu na najvisem rangu? Svijet nam se smije.
Hahaha kad je narod nepismen ovaj ispira mozak a znamo da nije no bižo neke industrije dve haman uvozimo
Fadil Seoska Varalica :D
Pa kako cemo pasti kad smo na samom dnu hahahahah
Vi ste uvreda za inteligenciju !!!
a prvi smo u evropi po korupciji nepotizmu kriminalu po ugnjetavanju radnika po najnizim platama po previsokim cijenama po odlasku mladih i obrazovanih po zaposljavanju podobnih nesposobnih dok sposobni odose i ovo sve ponistava ono drugo mjesto po padu bdp-a
Kakvom.crnom uspjehububleho gradacacka? Sto ne kazes da ce se te zemlje gdje je pad veci 10puta brze oporaviti nego mi jer imaju hem dobru ekonomiju hem pametne ljude na vlasti a mi imamo tebe i ostale seoske varalice
Daj frljo, ne vrijedjaj nam vise inteligenciju molimo te.
Novalic je manipulator i obmanjivac gradjana.
Ne može pasti kad se nije ni dig'o.
Zajebavas ti mene...sta lupas covjece...cifre su takve jer i prije ovoga je 2/3 drzave bilo nezaposleno...pogledaj ti ubleho cifru na ukupan broj stanovnika a s fokusom na tadasnji broj zaposlenih....sta ces kad od ove jedne trecine zaposlenih vise od pola radi u budzetskim institucijama..
Ode sda uskoro.Jedino mogu biti jos u roditeljskom vijecu osnovne skole.Sta ces doslo takvo vrijeme.
Ako smo mi normalni evo glave, a jučer se zatvorila firma i 300 radnika na biro. c c c
Jesu to podaci iz vrtica.Hajahajha
Колика смо ми сиротиња, неће не може нам бдп више ни пасти, а то је овом коњу за понос ццццц
Ova maskota od osobe to naziva uspjehom!? Kad smo i bez krize ekonomski bili blizu samog dna logično je da se sad zbog krize ne možemo mnogo dublje strmoglaviti. Koga pokušava lagati više ova spodoba?