Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je 16 juli, a jos penzije vecini penzionera nisu isplacene. Sramota, a politicarima uvijek redovno. Za njih ima para. Sramota od drzave.
Pa zar nije posteno ako je povecanje od 17 km za penzionere da bude isto i za one koji primaju najnizu i najvisu penziju. Kilogram hljeba kosta isto i za onog na 332km i onoga na 2000 km. Povecanje bi trebalo da bude u istom iznosu za sve.
ukinite ba penzije..dajte pausalno svakom penzioneru po 100km (mada je i to puno za vas sigurno!?) , a razliku brate podijelite izmedju sebe, jer sta ce mojoj materi i ocu penzija, bolje da novalic ("SLOVENCI O KANDIDATU ZA FEDERALNOG PREMIJERA: Fadil Novalić je zloupotrebljavao položaj, sebi povećavao platu i isključivao struju radnicima!!) uzme jos koju marku i nek sebi uplati kakav seminar i usavrsi taktiku lopovluka
Drugim riječima, lopovi iz SDA i HDZ žele da smanje penzije u FBiH
novalicu hajde se ti vrati u p.m gdje ti je i mjesto!!!! frljo frljavi opancaru jedan .
A nije trebalo povecati za 10% penzije koje su do dolaska SDPa na vlast 2010 bile citavih 296 km? Trebate i to penzionerima oduzeti? PA Hitler je za ovu SDA humanitarac bio!
pa je tako niksic penzioneru koji ima 42KM povecao penziju za dvije i po KM a svom i lagumdzijinom puncu za 250 KM. sdp su lopovi na kvadrat. razlika izmedju ove dvije bande je u tome sto sdp kao krunisani kraljevi nepotizma, svoju uvaljenu familiju rasporedi tako da naprave porodicno-jaranku mrezu pa "legalno" kradu na struji i asfaltu dok sda stranka polupismenih portira krade iz ociju bez trunke stida. razlika izmedju izetbegoviceve i lagumdzijine bande je u par deka
Penzionere je na dno doveo 20godisnji kriminal SDA,unistenje cjelokupne Privrede Federacije,stvaranja 600 hiljada nezaposlenih,sto je rezultiralo cinjenici da su doprinosi na penzije godinama svedeni na minimum,a kriminalna SDA(u cijim redoivima je svo vrijeme bio njihov potrcko RAdoncic,koji je za poslusnost njima i njihoviom kriminalu dobio pare za SDAovski list "Avaz",i sttio ih je sve do Alijine smrti,onda se sukobio sa Bakirom oko ostavstine ALijine,a ne zbog razlicite brige o buducnosti Baosnjaka))nije povecxala primanja penzionerima punih 14 godina prije dolaska SDPa na vlast. Nije mogao Niksic uslovljavat podizanje procenta za penzije,sukladno njihovoj "velicini",takav ZAkon su uspostavili kriminalci iz SDA,odmah iza rata.SDP znaci nije mogao mijenjati zakon sam. HAjde pogledaj vam face u SBBu,sve kockaste glave ko i u SDA,do jucer pljackali zemlju ,pod ALijinom paliciom. FAhro RAdioncic spitar da glumi Bosnjaka,treba ga protjerati iz Bih,nije jos naucio da razlikuje l i lj.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)