Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
balkanac je dobar samo za cjepanja drva
Japan je prešao sa analogne na digitalnu 1989. god. - prije 21 godinu, a balkanci još ne znaju ni šta znači digitalno, jer da se mi pitamo, ne da ne bi uopšte postojali TV aparati, nego ne bi postojalo ništa.
Za digitalizaciju javnih emitera trebaju stotine miliona, znaci 2211
nebi me cudilo da novac od digitalizacije zavrsi kao regres ili povecanje plate minisitrima i ministricicima. Da je BiH j crna rupa u Evropi to je odavno poznato. 40 godina od kada posjedujem tv prijemnik NIKADA nisam imao dobar signal BH- televizije.Susjedne zemlje u ovoj kao i u svim ostalim oblastima daleko su ispred nas. LIcno placam porez za posjedovanje televizora drzavi BiH da bi na njemu gledao Total TV susjedne nam drzave kojoj takodje placam tv pretplatu. Nije mi zao novca za ovu drugu televiziju dobijam kvalitetan prijem tv kanala. Zao mi je samo sto tolike godine placam pretplatu ili porez nizasto...