Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogli ste poslati malo pomoci i ovim Srebrenicanima u Vogosci sto imaju po tri stana i par kuca o autima da i negovorim SVI NA SVOJE
Šta mislite gdje je načelnik i njegov sin slavio Novu Godinu? U okićenoj Tuzli!!! Ubili su i ono malo duše što je ostalo u Srebrenici. Dođite u Srebrenicu da vidite kako je naš \"humani načelnik\" izvršio \"humano raseljavanje\" i ono malo mladih koji su se bili vratili u svoj grad. Nemojte biti naivni.
Allaha ti, sto obrisa moj komentar u ovize ovih desavanja? Za koga je uvrijedljivo sto mislim da je ovo pogresan potez i da je trebalo crnu srebrenicku svakodnevnicu bar za praznike obojiti nekom veselijom bojom?
nema se u tom gradu sta slaviti to je tuga i jad cijele Bosne
mosnje, sto ga ne djele za hidretsku, a ne kad sav normalan svijet slavi novu? Da je po njima, najradije bi je ukinuli, a na nivou cijele drzave bi se slavla 1418-a, hvala bogu na RS-u i Herceg Bosni.
treba se pridruziti srebrenici,i prestati sa ovim ludorijama i pijanim facama za ovu jednu noc koliko se samo losih stvari desi u toj noci i koliko kosta svako drustvo moglo bi se jako puno sirotinje pomoci,i tako unistiti puno zlobnika kao sto je mledic
pozitiva dana definitivno
SVAKA CAST PAMETNO URADZENO U SREBRENICI,TREBALI BI I DRUGI GRADOVI ISTO NAPRAVITI,A ONI KITE GRADOVE GLADNOM NARODU I POZIVAJU NA TRGOVE DA TAJ ISTI GLADNI NAROD SLAVI NOVU GODINU.NEKADA JE U FRANCUSKOJ SIROTINJA TRAZILA OD NEKE KRALJICE BRASNA I HLJEBA,A ONA IM REKLA:\"PA JEDITE KOLACE AKO NEMATE HLJEBA\".SLICNO JE I SA OVIM SAD POLITICARIMA PRAVE FESTE I KITE GRADOVE GLADNOM NARODU,RIJESITE SOCIJALNE SLUCAJEVE PA ONDA KITITE GRADOVE ZA PRAZNIKE,KOLIKO KOSTA SAMO KICENJE U SARAJEVU I BANJA LUCI,O TOME NIKO I NE GOVORI,A SIROTINJA GLADNA I SVE GLADNIJA I PRIJE I POSLIJE NOVE GODINE JER RIJETKI SU ONI KOJI MISLE O NJOJ KAO OVAJ COVJEK U SREBRENICI.
ovo je zalosno :((((
Jest klinac za pohvalu. Sve crnjak do crnjaka. Mogli ste malo u neku svijetliju boju, bar za praznike, obojiti tu crnu svakodnevnicu. Cijeli svijet saren i veseo, samo Srebrenica nije.. i to za pohvalu. I bas ti ne vjerujem da su novcici otisli siromasnima. A i da jesu, opet bezveze. Pa postoje drugi fondovi za to...