Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mi nije jasno kako su 20. na konkursu omogućili da radi privremeno na tri mjeseca. Ako je tako loša, onda nije trebala ni proviriti u školu. Da nije možda nešto drugo, ha direktore?
Ta je uciteljica razredne nastave sigurno milion puta bolja u radu sa djecom od kojekakvih profesora, magistara, doktora, klinaca-palaca... Ja zakona i g.o.v.a.n.a
e svasta; ko da ce djeca umrijeti jer su se toliko vezali za uciteljicu za 90 dana :S uostalom, nisu ni dali sansu novoj uciteljici, mozda je bolja od stare :) a vi koji se pitate kako je primljena ova, zar nikad niste culi za zamjenu, gdje ste vi zaboga rasli? :S nikad vam uciteljica nije bila bolesna? a jadna djeca s ovakvim roditeljima, koji se brinu za tako nebitne stvari i radje bi da im neko manje obrazovan poducava djecu :S pa onda ih sami ucite!
Još jedna izmišljotina,Denisa nije učitelj razredne nastave,već nastavnik razredne nastave a vi ženu ne prozivajte ,roditelji su dobili podršku sindikata i mnogih drugih pa su se naravno nastavili boriti...
Hteo bi da prokomentarisem doticnu osobu pod sifrom-Djeca u skolu-koja kaze u komentaru da "DADNU"-gospodjo daraga nekaze se dadnu nego "DAJU" pa upravo zbog toga treba da se borite za uciteljicu koja ce i vas i vasu djecu nauciti se najbolje.
STA STE VI BOSANCI TOLIKO OGORCENI NA SANĐAKLIJE??!DA VAM NIJE BILO SANĐAKA NE BI STE SE VIDELI IZ G-O-V-A-N-A. SETITE SE SAMO KOJU POMOC STE IMALI IZ SANĐAKA.ALI NIJE NI CUDO VI BOSANCI STE POZNATI PO LOSEM KONTANJU TAKO DA JE OVO ZA VAS SPANSKO SELO..
Ma fakat je pedagogica namcorasta zguba.ali nemojte donositi sud o skoli na osnovu nje.nju je mehmed primio i onu budalu seju pjanduru sto maltretira djecu na tjelesnom.ma zapravo primio je sve sto ne valja. a sad ne valja ni sto lelo radi po zakonu. ocititi skolu nije lahko a istina je da se nezna ni kakva je ta nova. ko zna kad je dosla po konkursu.nadam se da ce djeca biti zadovoljna.
Ma ova Kuhinja ne mjesa g.h.u.z.o.m dok predaje nosi je.
Ponosna sam majka dvoje djece koji i du u ovu skolu! hvala kolegici koja mi je javila za ovu neugodnost i blacenje ugleda nase skole i naseg direktora. JA SAM GLASALA ZA VAS DIREKTORE JER POSTUJETE ZAKON JER SE BORITE DA UNAPRIJEDITE RAD SKOLE. KONACNO NASA DJECA VISE NISU GRADANI DRUGOG REDA.
ZIVIO NAM NAS TITO LELO. IMA NAS VISE OD VAS! ma sto mi prije ne javiste za ovo
Djeste raja? Evo i mene! Podrska direktoru! A hinjare uciteljice,hoce na silu posao. Kuhinja li Kuhinja! nego direktore dokle su projekti,sta ste novo osmislili kako unaprijediti rad nase skole? Dokle je izgradnja drugog dijela skole? Podrska velika direktoru Leli!
Ma Moscanica je trn u oku mnogima jer su se ovdje konacno pocele ljepe stvari desavati. zenu nas ova denisa a nedavno je kazu drzavljanstvo tek dobila. pa sto je bolan pusti da strazira kod tebe.bravo direktore za autobus i prevoz djece sa obhodze. zivjela moscanica. zivio govornik @ gazinhan. zivio predsjednik mekic. zivjeli nasi vjecnici. zivio nas direktor.zivio nas...ma svi zivjeli...
KUHINJA U KUHINJU! NISI TI ZA UCITELJICE KADA OVAKO ZLOUPOTREBLJAVAS DJECU!
jao bdalastinje. jao cirkusa.Mekicu predsjednice sankcionisi ovo i vrati Kuhinju u sandzak namah. ja sto nas bruka. meni je bolan moj bivsi direktor uzor postenja i casti. sramota. bruka. a ovi sto su nakitili gore kritike je par njegovih uposlenika ublehasa koji nista ne rade i par roditelja slicnih njima.ma raja sve zna. zivjela FK moscanica. ne mozete nas prevariti. djeco u skolu brzo ceka vas uciteljica. odoh danas da virnem je li lijepa i mlada pa da vam javim ovdje. vozdja raja
Kakav je manipulator ova Kuhinja kad je za pola godine uspjela izmanipulisati roditelje da joj na silu dadnu posao. Cekajte draga uciteljice! Cekajte svoj red! Ima nas jos puno nezaposlenih.Sta bi tek napravila da je radila 2 godine na odredjeno i na kraju ostala bez posla zbog (clana 11). kakav je ona pedagog kada nije nazvala te roditelje i rekla pustite fjake u skolu,nije ovo nacin rjesavanja problema preko djece. A ti Amela kada ti dodju ucenici nemoj slucajno da se razbolis,zatrudnis,pogines u automobilskoj nesreci,izvrsis samoubistvo ili bilo sta drugo sto bi onemogucilo da ucis djecu do prelaska kod nastavnika. Jao ljudi,pa ja sam promjenio 3 uciteljice u 3g razredne nastave. Sta ste razmazili tu djecu! Da Bog da im to najveca promjena bila u zivotu,sta ih sve teze ceka.
U bosanskom jeziku kao i u svakodnevnom govoru koriste se i riječi stranog porijekla (npr softver, kompjuter, forum itd), i to nema veze sa pravopisom, klocu!!!
Tako vam je to kada izlazite u susret komsliku.Pruzili mogucnost Kuhinji da radi 90 dana i plus nakon toga i na Ugovoru o djelu mjesec i po ,a nakon sto ste joj omogucili i da kod vas stazira i polozi strucni ispit. Eto,to vam je pouka da vise ne primate nikad nikog iz komsiluka! Ko ce se izvinuti novoj uciteljici i direktoru nakon sto Ministarstvo "pretrese' slucaj i dokaze ispravnost sprovodjenja cijele procedure. I Kuhinja ce traziti kada negdje konkurise da se sprovodi Zakon!!! A svjesna je i zna da nije direktor,niti Emina,niti pedagog donio Zakon o listi prioriteta tehnoloskog viska od 2009 godine. Direktore,postujte i dalje Zakon. Nova uciteljice, sigurna sam da ce vas djaci brzo prihvatiti i zao mi je sto ste umjesto dobrodoslice naisli na ovakve neugodnosti. Roditelji,tacno je da treba mjenjati Zakon,ali ne prljanjem ugleda nase skole. Obratite se i Vi medijima,nemojte se sada kriti.