Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svu djubrad zatvorit,glupo je ista komentarisat na ove ljude ,zna se za 92-95..!
Ma dokle više mamu vam yebem lopovsku tužilačku balisko-poturičku!!!! Ispade da je više ljudi optuženo za srebrenicu, nego što ima žrtava!!! Salihović i mašović, će morati kad tad da odgovaraju za svoja nedjela i laži, koja nisu nimalo manja od onih što su škoripioni uradili!!!
bobe,vidim da nisi lazov,ali si u zabludi do jaja...velikosrpska propaganda ti je isprala mozak kao i mnogima prije tebe sto je i dovelo do toga da sad lajemo k'o kerovi jedni na druge...