Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa srecom Adise !
Momka znam licno, ja sam Kakanjac i zivim blizu njega. Covjek je posten, ne pije i ne trosi pare na gluposti. Radi po Kaknju sve i svasta, bori se za zivot i djecu. Nije suplja, i momak fakat ne laze.
Neka Bog podari zdravlje i srecu svim tim ljudima koji pruzaju pomoc tom covjeku. Ponovo ti hvala \"sarajevo-x\" z sto ste pomogli ovom covjeku!!
Svaka mu cast, da je vise ovakvih, gdje bi nam bio kraj. Ne mozes vjerovati da ovako posten stigne u javnost.
ovakav covjek i jos mnogi,imace uvijek posla..... ma mi smo vrijedan narod. Ne ne nisam mislila na tatinu djecu jer oni su tako vrijedni da ih ceka poso i kad se rodi !! jel tako ?
posalji meni , ne radim kao ni Adis, i zahvaljivat cu ti se do groba.....
da on oce radit ima i u kaknju posla vec nehljeb ostaje nehljeb
JE30 VA5 30G 5VE RED0M http://www.schizophrenia .com/
Za sve ove shizofrenićare što serendaju da EU ima išta u vezi sa bilo kakvom religijom ili bogom preporućujem neka se nauće ćitati kojekakve ustave i konvencije a ne neke ispovjesti shizofrenićnih ćifuta evo vam link pa se malo informišite o sebi : http://www.schizophrenia.com/
@MUJO SVE Znamo bolan da si ti neki Jadoslav iz okoline Pala, sa zadatkom zavadjenja Bosnjaka sa dijasporom, pogotovo onima iz Svedske, jer ste ljubomorni, zavidni i hinjavi. U Svedskoj rijetko koji Bosnjak da je na socijali, gotovo svi imaju fine poslove, otvaraju firme, a mladje generacije su gotovo svi na fakultetima. Jadoslave davno ste ti i takvi procitani!
IMA JS BOSANACA KOJI NEDAJU SVOJ BOSANSKI PONOS I CISTOTU DUHA ZELIM TI ADISE SVE NAJJJ I TVOJOJ PORODICI I NARAVNO DA TI NEKO DA POSAO I KAD NEBUDE SNIJEGA I DA NA LAKSI NACIN PREHRANIS I IZVEDES SVOJU PORODICU NA DOBAR PUT
Dnevno 3-4 sata rada na internetu , od kuce možete zaraditi od 50-200 $ sedmicno,bez ikakvih ulaganja! Za detaljnije informacije javite mi se na moj mail:[email protected]. Lijep Pozdrav
Mogu samo zamilsliti koliko je u njega tel. zvonio ovih dana, a i ako je covjek radio koliko se on uopste imao vremena javljati i odgovarati na sms. budimo realni ako ucinimo milost, ne treba onda prigovarati..mnogi ovdje nisu ni svjesni da pricaju iz neke ljubomore, nedo mi Bog biti u situaciji da nemamo sta jesti u kuci i moja djeca. ko hoce raditi snace se pa se tako i nas Adis snasao. Ziv i zdrav bio! (skriveni komentar) Jos jedan komentar koji ste sakrili jer je pored lijepih zelja komentator/ica spomenula i Boga. Ponosite li se time sto ste Bosanci dok klikate sa sakrijete komentar jer vam smeta rijec \"Bog\" (a ne smeta sto ga je Norveska ambasada zvala da mu da posao, a zna se kakva je to zemlja - zemlja sa krscanskih/hriscanskim naslijedjem sa krstom/krizem na svojoj zastavi!) L I C E M J E R I !!!
Moze li neko molim vas da mi objasni zasto je svaki komentar gdje je netko napisao \"hvala Bogu\" itd. skriven...(nisam pobozan uopste ali mi je to zapalo za oko i bas me zanima)? (skriveni komentar)
Hvala Bogu i dobrim ljudima. Adise uvijek si bio i ostao ljudina. Nadam se da ces imati neki stalni posao, zelim ti svu srecu svijeta. Pozzz (skriveni komentar)
Od \"čišćenja snijega\" dosli ste do \" pljuvanja po kršćanima\". Sta vam je sve preokrenete u pogrešnom smjeru!Samo bi se svađali!
Davno sam rekla, ne dao Bog da mi nafaku dijelimo. Na svu sreću to je u Božijim rukama. (skriveni komentar) I ovaj komentar ste sakrili. Ne mora se ni objasnjavati zasto.