Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrebna dav naucnika zarad u privatnoj firmi, radni dani su od ponedeljka do subote od 7 do 19 , obavezan Doktorat iz Tehnickih nauka,radno iskustvo od +5 godina, poznavanje : engleskog, njemackog,francuskog, napredno znanje ?(ORACLE-a, SQL-a, C++, .NET-a, JAVA, Networking, VB Scripting, HTML,XML,...., posjedovanje sopstvenog vozila, kao i dozvole za A,B,C,E,F kategorije, pozeljno da kandidat ima polozen ispit za skakanje sa padobranom, paragleiding-om, dozvola za upravljanje avionom, i helikopterom (minimalno 300 sati letenja).... Plata fixno 450 KM naravno + topli obrok i karta za autobus. CV poslati na [email protected]
Ko ostavlja druge ljude bez posla nije nista bolje ni zasluzio :P
Trgg
masic o nauci, ko o cemu kurva o postenju
Ma ja, kod nas ovo-ono, a kod svrba edukovanje o rukovanju oružjem, drugo nisam ni očekivao od njih, samo mi nije jasno kakvo je to naučno istraživanje...
Aj nemojte odmah od lijepe aktivnosti, praviti stranačku promociju. Prvo sam pomislila da je ovo pozitivan događaj i bi mi drago, a onda vidim isprane stranačke komentare podrške i zlo mi dođe. Pa i treba ministar obrazovanja i nauke FBiH, podržavati ovakva dešavanja. To mu je posao!
...sdp-ovi aparatčici u cunamiju beskonačnog divljenja...bljutavo, k'o i obično...
Ma... baš mi se dopao članak i događaj i onda me razočaraše... Isti način funkcionisanja i podrške kao sa onih "7 čuda".. Prosto mi bi krivo. Osjetih se kao dijete kome pokažeš lizalo, pa ga onda umočiš u blato.. Muka mi više od robota..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
cuuujjjjj, koldzo radio u labaratoriji... valjda ispitivao kakicu.
laboraboratorija
Ublehe
Svidja mi se sto ovaj ministar daje priliku nauci i promociji i popularizaciji iste medju gradjanima. Odlican projekat vriejdan podrske!
Nauka nije bauk. Uvjerite se čitajuci knjigu "Bosanska naucna dostignuca" i shvatit ćete da je nauka u BiH jako zastupljena. Kakvi šalabajzeri... Ja se nadam da je clanak šala. Koja nauka u BiH ?
Ako će ova sa druge slike istraživati, dolazim.
NIJE NAUKA SVJE'SKA KOBILA PA DA JE SVAKO JASE ....... M.Jahic
On lijepo priča i predaje, ima znanje, ali svako svoje slovo debelo, debelo naplati... Pokrio je sve svojom mrežom, bolje od sva tri telekom operatera zajedno.. Pravi naučnik..
Svaka cast na ideji,Masic nastavlja sa izvrsnim radom.
JOS DA MU GA POPUSHISH!!!
mi imamo mnogo pametnih glava i dobro je da federalno ministarstvo obrazovanja, na celi sa Damirom Masicem, obraca paznju na te ljude i promovira nauku
Tako je .. mi imamo previše pametnih glava.. toliko smo pametni da se ne možemo ni oko nacionalnosti dogovoriti. Toliko o pametnim glavama i bistrini naseg naroda (koji je bistar kao 3 litre gustog soka) :P Dalje o pameti glava nema sta pricati jer Ivo je rekao : "Tamo gdje prestaje logika, počinje Bosna". Pusa :*
Podrska ovom projektu !
Podrska nauci uvijek, samo tako mozemo napredovati.
Zaista je presmiješno da Damir Mašić govori o nauci. Molim ministra da nam predoči svoja naučna dostignuća. Otkad se to na FPN izučava nauka ?