Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretan im praznik
Potpuno ista prica roma iz sarajeva listovima iz RS, pogledaj ih po Sarajevu u kartonskoj kutiji zive. Sta je tu zanimljivo.
Čudi me što vrše represiju nad njima. Ipak su od njih nastali.. Jako čudno.
Koji rasizam u komentarima da se covjeku smuci. Zapamtite glupaci svih zemalja:covjek je covjek je covjek!!!
ne zna ganci, neg' samo daj, daj, daj... a onda, kad ženi sina, šator i tri dana veselje. k'o da ostali imaju nešto od grada i države.
ma jasno je meni šta je namjera ovog teksta, klix, k'o klix. nemam ništa ni protiv cigana, ili bilo kog drugog. stvarno mi niko i ništa ne smeta. što se mene tiče, hodža ne mora gasiti molitvu nikad. ali brate, pun mi je qurac i stalnog kenjkanja za sve i svašta. nek' skupe po deset maraka, navuku koju ramuniku, ko zna svirati, i eto fešte.
Dodik je jedini cigan kojem je dobro u BL
Vidim u Sarajevu romi sve stanove i auta imaju i zive dobro..
@BW1 Hoces reci da u 23% vole rome i daju im posao? Mozda kod tebe u njemackoj da..ovde ne
PRIKAŽI ODGOVORE (5)