Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najozbiljnija kriza je bila u Januaru 1993. kada su nas združeno napale naše drage komšije i susjedi uz vaše prećutno odobravanje. 1995 nije bila nikakva kriza, osim vaše prevare branitelja Srebrenice i lažne sigurnosne garancije za demilitarizaciju.
Šteta po vas samo što niste i Hag u to ubijedili, koji vas je osudio za planirani UZP na čelu sa Njofrom.
Pa vi izazivajte krizu. Vaši agenti obnašaju najvažnije funkcije.
Ma nema nikakve krize, Čović izmišlja krizu i stvara pritisak jer će fasovati na izborima. Isti zakon je na snazi ko i prije 10 godina kad nije bilo krize, nikakve odluke predsjedništvo ni federalna vlada ne donosi na štetu Hrvata, naprotiv, dobivaju neproporcionalno više novca po glavi stanovnika od Bošnjaka.
Ovi izaslanici su u krizi sa pameti..rjesavajte..cekate 30 g..
Treba biti precizan. Kriza je isključivo u muslimansko-hrvatskoj Federaciji. U REPUBLICI SRPSKOJ stanje redovno, nikad bolje.
Krizu pravite vi,ne sankcionirajući one sa crne liste,koji prijete scesionizmu
Germani opet kuvaju..........
U krizi zato sto vama tako odgovara. Za dva dana bi sve mogli "srediti" samo da vam je u interesu, ali nije i zato ce jos dugo biti ovakva situacija. Britanija kaze da su dosli ovdje da ostanu, a Amerika da nece otici odavde, tako da ce Bosna biti UK/USA kolonija i nece dozvoliti drugima da sire svoj uticaj u Bosni.
Vidi se i da je njemacka slabija nego ikad, nemaju program, ne znaju sta pricaju danas a sta su rekli jucer. Vi ste poslali covjeka da zavrsi posao koji rusi sve Europske standarde i vrijednosti. S tom odlukom katapultirate sami sebe 100 godina unazad.
Bih je bila u vecoj krizi nego su u krizi dušmani bosne covic i ostali bakir ne smije vise da im popušta
Pustili Milorada da rovari po državi i sad ko eto oni pametni. Vratiće se sve to kao bumerang.
Zašto evropa vise ne rekne ko proizvodi krizu u BH. Mi znamo a oni žmire dokle više ovu trojicu dobila treba trpiti
He he he cini se da status quo nekome odgovara.Vi da hocete veoma lako bi se obracunali sa tim razarajucim faktorima koje ste pomenuli ali necete a ne dozvoljavate ni nama da se obracunamo sa istim.
U vukohebini od Balkana moraš imati uvijek spreman pasoš!
Ovi vukovi ce da nas oderu
Otkako.je JNA napala RBIH..ovdje je kriza..
Tada nam je sve krenulo uzbrdo do 2004... Da hoće se ponoviti pa se barem ovo malo života proživi.
E mozete li sada zamisliti kako je nama koje je bog kaznio da zivimo ovdje.
fino se spakujes pa ne moras zivjeti tu. tako sam uradio prije desetak godina i evo se patim na dalekom sjeveru.