Sposobni sami brinuti o sigurnosti
10
Njemačka vojska napušta BIH
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhahah,imaju 10 vojnika ....iz naslova bi neko pomislio da se radi i stotinama...
Hvala Švabama za sve. Sretan put kući.
Sve ste moguce karte, podjele i procente pomenuli, ali ne i ono najbitnije-socijalnu kartu stanovnistva na teritoriji BiH. A ona je na gora od najgoreg upravo zato sto i dalje slijepo slijedimo nacionalizam, etnicke boje, ˝svoje˝, a ti isti ˝nasi˝ lideri nacionalnih stranaka nas posmatraju i tretiraju kao ovce, ali i dalje uzivaju bezrezervnu podrsku na svakim izborima, nazalost.
Posrbice su maloumni zlobni primitivci.
Nije bitan procenat srba hrvata i muslimana, bitan je procenat primitivaca koji naseljavaju BiH, a mislim da je veci od 90%. Hvala Bogu dragom da ne zivim vise u toj splacini tu i ne disem isti znak sa neandertalcima bilo koje vjere.
Opet zamjena teza.Tvoji su bili sluge azijatima Turcima,Austro Ugarima,Hitleru,Paveliću i sada zapadu,dok vas zapad ne otrese jer je uvidio kakvi ste.Srbi su slobodarski narod koji ima državu preko 2oo godina a vi će te se isklat i po ono malo frtaljistana. I kakvo je to hrišćansko ime Benjamin,stidiš se svoga je li?
2012:BiH suverena i medj. priznata Projekat velika servija doživio propast.
Popis 1991. Srbi =32% Hrvati=17% Mosnjaci=0%
Poturica je samo u tvojoj glavi ali nisi kapacitet da to shvatiš. Sluga si u genima. Stoga odi na bileća.ba.
BUDI MOŠNJAK na popisu stanovništva u BiH od 1. do 15. aprila 2013.g
Poturica meni govori da sam posrbiva.Klasična zamjena teza hahahahahahah. Moran vas malo zayebavati kad ste toliko jadni u svojoj nemoćnoj mržnji.
Al smo zato naoružani do zuba: \" Policija je pronašla veću količinu oružja u kući, vlasništvo B. Teletine, čiji je 13-godišnji sin jučer teško povrijeđen kada je aktivirao \"zolju\". \" http://www.klix.ba/vijesti/puske-mine-i-bombe-u-kuci-oca-povrijedjenog-djecaka-iz-doboja/120727033
Popis stanovništva će zacementirati postojeće stanje,pokazaće realnu sliku na terenu.Neka vas je i 10 miliona ali na teritoriju REPUBLIKE SRPSKE nesmijete ni kročit.Uskoro će vam trebati vize za REPUBLIKU SRPSKU!!!
Može li ova posrbica sa portala da ode na portal bileća.ba ili gdje se već okupljaju maloumnici.
Daj lojavac nemoj me zasmijavati,pa vas se najviše iseljava.Popis stanovništva će dokazati da hrišćana u naseobini ima preko 60%a vas ni 40%.Uostalom nas zanima samo REPUBLIKA SRPSKA a tu nas ima 93%hehehe.Zapitaj se zašto tvoji ne žele popis stanovništva na nacionalnoj,vjerskoj i jezičkoj osnovi.
Ja imam dvojno državljanstvo.Moj đed je bio čedo heheheheh.Ne razumijem afroazijatske riječi koje vi orjentalci iz frtaljistana koristite. Eto vidiš zašto ne možemo živit zajedno.
Dođi ti u Banja Luku pa ponesi varta zastavu pa češ vidit koliko je to tvoja država hehehehe.A Srbija i Republika Srpska su moj nacionalni prostor po kojemu se ja slobodno krećem,za razliku od 24%frtaljistana npr.