Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu navodni znakovi ići unutar navodnih znakova, nikako. TO je jedino što me dotaklo, a to što ste objavili već 10 članak u zadnja 2-3 dana o ovom zločincu govori o tome koliko želite iskoristiti žrtve zarad klikova i zarade.
@BadrRemy2 Puna ti usta o genocidu nas Bosnjacima, a pozivas na isti nad Srbima ako bi proglasili nezavisnost. Ko je ovde lud, a ko posten?
@Mickey10 Da ti nisi malo zajebao komentar na koji odgovaraš?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"osuđen za najteže zločine koje čovječanstvo poznaje." - dovoljan nacin da ga srbi slave bas kao i obilica, drazu i ostala njihova "junacka" g*vna. dobra stvar je obiljezavanje atentata i da se jednom javno odreknemo teroriste i atentatora. njega nek slave na palama i u beogradu, mi trebamo odati postovanje austriji. ono sto su oni nama izgradili ovo gavrilovi su 4 godine rusili. wall street ga stavlja uz rame al kaidi. odlican pokazatelj. jos da dodje becka filharmonija i papa Franjo...superiška :)
@BadrRemy2 Puna ti usta o genocidu nad Bosnjacima, a pozivas na isti nad Srbima ako bi proglasili nezavisnost. Ko je ovde lud, a ko posten?
@BadrRemy2 Puna ti usta o genocidu nad Bosnjacima, a pozivas na isti nad Srbima ako bi proglasili nezavisnost. Ko je ovde lud, a ko posten?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta dalje pricat o srbima ;kad oni kazu da je Kosovo srce Srbije a Kosovo nije bilo u sastavu Srbije do 1918 dje im je srce bilo odtad il su tad nastali kao drzava,Turci im napravili par manastira na Kosovu sto su bili dobre sluge i odma srce Srbije.
Pa srbi su izmislili terorizam: Ferdinand, Spaho, Radic itda Al Qaida prepisuje od njih,samo jedno poredjenje Avdu Palica su ubili kad je oso snjima da pregovara oko Zepe nisu mogli drukcije neg haj da pregovaramo pa ubi iz ledja to ni Hitler nije radio pregovori su pregovori al takozvana vrs je teroristicka oraganizacija koju je svijet strpo uzatvor komplet od politickog do vojnog vrha.
http://www.youtube.com/watch?v=3H9Y4-kZpeU Ognjen Tadić se javlja uživo sa "srpskog mora" '93 godine. Obavezno pogledati i dijelite na FB.
Naravno, ako ti je tesko kopirat link sa prethodnog mesta, evo postvaljam ga i ovde da ga kopiras sa ovog mesta. http://www.youtube.com/watch?v=-n8pEZs0ZUo
nisu srbi "ispali" losi momci. oni su uvijek bili losi i kavgadzije, samo trazili svadje i probleme.
Drustvo se lagano vraca kuci...gospodo, na*** ste...hehe...strah se moze osetit u vashim komentarima.
Evo tresem se od straha. HAHAHA :D JA sam u svom i na svom, 20 kilometara od granice sa Srbijom, tu živio cijeli rat i cijeli rat vam pokazivo DUPE na liniji, a vi pijandure niste mogli da naciljate snajperom već ste gađali bukve misleći da su gazije. Vi ste jadnici koji jedino znaju VBR-om i haubicom ubijati civile, eto u tome leži sva vaša snaga. A ova nova generacija "FACEBOOK" ratnika me baš ono plaši, sve se bojim da ne poubijaju sami sebe jer ne znaju na koju stranu puške izlazi metak xD
Da, sad zivis 20 km od Srbije, ako nastavite da lazete zivet ces ti boga mi i 200 km deleko od Srbije...nisam bas siguran da je ta vasha hehe nova generacija sposobnija od Srpske...inace, citam pre neki dan da 80% albanaca na Kosvu zivi u strahu od Srbije...znate vi odlicno da prehodne ratove niste dobili vi, nego zapad, i znate vi odlicno da ce te u zemlju propasti kad vas ostavi taj zapad, zato razumem vas i albanski strah.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pita učitelj u osnovnoj: "Zašto je Gavrilo Princip ubio Franza Ferdinanda"? Učenik odgovara: "Ma iz principa!"
Srbi nikad nikakvo dobro ovom svijetu nisu donijeli... Samo probleme. Tačno ih treba kolektivno poslat na Kavkaz pa nek bratuju tamo s kim hoće.
Zar je moguće da ideolozi genocida budu na slobodi,ako je moguće odslužiti kaznu za genocid..onda su oni koji su to dopustili--saučesnici genocida.
"Ratnici" prije nego što objavite rat jedni drugima, javite nama NORMALNIMA da na vrijeme odemo.
Ovi Srbi ne znaju sta ce sa sebe...Koju sad politiku furati, kako dalje, sta pricati, koga podrzati, ko je nas ustvari...ej Boze jesu se s*** u sopstvenim lazima.
"Srbi su zločinački dupeglavci" Richard Holbrooke, Njujorker, 6. studenog 1995. "Rat protiv Srbije nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla. Između civilizacije i barbarstva." Tony Blair, britanski premijer "Srbi su dvodimenzionalan narod s težnjom ka prostatluku. Životinje koriste svoje resurse znatno sređenije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju." Ser Piter Justinov, glumac, ambasador UNESCO, 10. lipnja 1993.
Narod u RS zivi od sovinizma i nekih neostvarenih zelja,lazi... da li ce im ovaj ratni zlocinac otvoriti radna mjesta? nece,nego ce da ih hrani glupostima i lazima kao sto to dodik radi 20 godina...zao mi je sto mladi it rs-a podrzavaju ovog (ne)covjeka . zalosno.
Dosadni ste sa pricama u kojima sebe (Bosnjake) predstavljate kao narod bez trunke sovinizma i pretenzija. Tu pricu kaci macku o rep.
"Na Balkanu se retorički maše sabljama", da ne budemo čitali doglednom periodu, naslov sljedećeg sadržaja: "Na Balkanu se retoričko mahanje sabljama pretvorilo u krvoproliće"
E da se to ne bi ponovo dogodilo, potrebno je sad preventivno djelovati. Bojim se da su političari iz Federacije, barem oni na vlasti, previše zaokupljeni otimačinom i rasprodajom ovo još malo perspektivnih firmi u držanom vlasništvu, te raspodjelom fotelja i funkcija, pa ne vide ili se prave slijepi na ono što nam svakodnevno poručuju iz manjeg bh. entiteta, a te poruke su jasne. Naime, iz RS-a se ponovo zvecka oružjem kao 92., ponovo se zastrašuje nesrpsko stanovništvo, uništava njihova imovina i oštećuju bogomolje kao 92., ponovo se veličaju četnici, fašisti i separatisti i pjevaju se četničke pjesme i pokazuje ikonografija kao 92., ponovo se prijeti stvaranjem Velike Srbije i otcjepljenjem srpskog naroda iz BiH kao 92., i sve se to radi pred nosom međunarodne zajednice, domaćih političara, uspavanih i zbunjenih građana kao i 1992.godine. Bojim se da ponovo ne zaboravimo šta se dešavalo prije 20-tak godina, pa da se kao i toliko puta do sada historija ne ponovi, jer čovjekovo pamćenje je kratko, a naročito pamćenje o ružnim i traumatičnim događajima iz prošlosti koje čini mi se svi pokušavamo potisnuti, ali ne smijemo, zbog nas samih, zbog naše djece, zbog njihove djece, i zbog svih onih generacija koji će abd doći i živjeti u jedinoj nam domovini, koja će ubijeđen sam opstati i preživjeti bez obzira na sve. A narod i građani će kad-tad morati uzeti demokratiju u svoje ruke, jer moramo već jednom shvatiti da smo mi "poslodavci" našim predstavnicima u vlasti, i da su oni za svoj rad/nerad odgovorni samo nama.
Katana je bolja od sablje