Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cu malo navratiti do Istanbula, jer mi ova nova djevojka nije tamo isla, pa da izvedem curicu sevap je.
@CRO Severina je preselila u Beograd ,gdje prima \"bratijsku\" qitu .... i rađa novu generaciju Srpsko-Hrvatske SNSD-HDZ bratije hehehehehehe...
Ja ću dati novac svom najboljem prijatelju Ivi Sanaderu da se spasi, ipak je i on uplatio sudijama BIH da mene spase od zatvora i pronevjere fabrika hercegovackog zivlja.
Ja ću sa ženom na Havaje.
DANKE DEUTSCHLAND :)
Može nazvaćemo ga Severina city...ko dođe taj i dobije... tupko !!!
gdje se mogu predati papiri za dodjelu stimulacije da ostanem gdje jesam, inače odoh jako jako daleko....
Turci, biće sadake izgleda?! Nego zašto netko ne pokrene inicijativu za promjenu imena glavnog grada bošnjakistana u Sadaka City. Zvuči pravo svjetski.
evo nama ljetovanja B)