Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' vas Svabe pomazu,blago vama komsije! Nista bez sadake... :DDDDD
80 Kg, to jedan hadzija podijeli za bajram siromasnim komsiama.
Da imamo i 15. Ministarstvo sumarstva ono bi se bavilo ovakvim problemima, nazalost imamo ih samo 14. tako da cemo u dogledno vrijeme i dalje biti u sadaka modu.
Na obali mora stajao sam i galeba belog posmatrao let visoko visoko do zenicesunca do najlepsih mora ga nosio on i letio kruzio spazio zgrabio zaspalu ribu na dnu i letio kruzio vidio spazio zaspalu ribu na dnu ptico sto ljubis zvezde sklopi krila jer gnezdo je tvoje sad na dlanu mom ptico sto ljubis zvezde skolpi krila jer telo je tvoje sad u oku mom na dlanu mom
http://www.youtube.com/watch?v=YDM9l0SUVMU
Super akcija ali zasto kalifornijska kad imamo nasu prekrasnu potocnu?
neka ba, samo nek poribljavaju. da hoce jos i basa donjet, to bi bio poso!!!