Ministarstvo sigurnosti BiH
0
Nisu stigle "crvene" već "difuzne" potjernice
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su poslati zelene...Na to je ovaj papak sadovic mislio
ove su stvari posljedica nakaradne, nazadne, retardirane politike ,,patriota\'\' ... obija se o glavu ne cinjenje nicega glede jurisica i ludacka dvogodisnja eskivaza postavljanja bh ambasadora u srbiji ... no, doci ce dzavo po svoje ... prijatelje
Pravda ne treba biti selektivna nego za sve. Kada je mogao u Hrvatskoj da odgovara za ubistvo onaj mulac sto je ubio onog Makedonca,klinca na tenku koji nije imao municiju! Mogu i ovi da odgovaraju. Druga stvar je sto su na pocetku te farse slani mladi vojnici u vise slucajeva bez ikakve municije,kao ulje na vatru. Realno gledajuci,pobijeni su regruti,nisu pobijeni Arkanovi tigrovi za koje bih cestitao. Ali svi su junaci nad zbunjenim i ne mocnim. Kao sto ima ime onaj \"tobdzija\" sto je gadjao Sarajevo,tako imaju iovi svoja imena pa nek sud odluci da li su krivi ili ne!
Trebate vjerovati g.Sadovicu-ovo su sigurno politicke potjernice,ato ce se i dokazati.Sve oovo smrdi na svinjsku gripu.
JEL VAM ZAO MOZDA GANICA,KLJUJICA I SLICNIH? MENI NIJE ZAO KARADZICA I SLICNIH,STA HOCETE VI VISE? NEKA IM SE SUDI,AKO SU NEVINI,OPET CE VAM DOCI. STVARNO VAS NE RAZUMIJEM.
Siniša@ fakat BiH, nisu napali Srbi, nego vanzemaljci, Jasno kao kupus. Ma, ništa, ba,veselje.
Moj sinisa, pa tebi je sunce udarilo u glavu, idi u hlad malo dodi sebi a kad dodes sebi onda mozes doci i nama. Kakvih crnih 1000 godina, prvi pravoslavci su dosli sa Turcima kao njihova pomoc i tu nema dileme. Do 14 stoljeca u Bosni je bila samo Bosanska crkva koja nije podnosila racune ni katolicima ni pravoslavcima. I zato prije takvih neukih izjava procitaj sta o drzavi u koju su tvoju porodicu doveli Turci ili komunizam. Komunizam je dovodio ljude mahom iz Srbije za izgradnju u BiH koji su poslije toga ostajali u Bosni da zive. A Bosne ce uvijek biti.
Oni jesu branili Bosnu. Oni nisu isli u Beograd ili Srbiju, pa cak ni u Banjaluku ili Trebinje, i napadali, vec su se borili i branili svoje domove na svojim kucnim pragovima. A za zlocine treba da odgovara onaj ko ih je pocinio, pred nezavisnim sudom suverene drzave BiH, a ne pred politickim sudom u Srbiji.
Ako su krivi, neka odgovaraju! Prica kako su oni branili Bosnu, a Srbi koji su se isto kao i vi tu rodili zivjeli 1000 godina, napali Bosnu je prazna. Cinjenica je da su u Dobrovoljackoj ulici poginuli mladi vojnici (regruti). Dok ne shvatite da u Bosni nije bilo agresora, dotle cete biti taoci svoje vlastite politike, i sebi najveci neprijatelj.
E da smo organizovani kao sto smo bili za vrijeme rata pa da se Bosanska udruzenja sirom dijaspore dignu na demonstracije. Ovako, razjedinjeni Bosnjaci su najveci neprijatelj sami sebi. Animoziteti Tihica i Silajdzica, SDA i SZBiH, Tihica i Izetbegovica, Tihica i Terzica, Tihica i Lagumdzije, Silajdzica i Komsica, domovine i dijaspore.... E kakvi li smo mi papci...
Na cufni mu se vidi da mu se ne moze vjerovati.
Difuzne potjernice konfuznog Sadovica... Ovaj covjek je stvarno zalutao.
valjda mu zao cosica.
Ovaj Sadovic je tokmak najobicniji. Koga on sad opet farba. Kome se on to dodvorava i laze svijet....Zna se sta je Interpolova potjernica sta on tu ima da tumaci...
A da nisu radio difuzne potjernice ? One su došle pa nek zovu kako hoće.