Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno sta nisu sve u stanju uraditi lopovi iz SDA, 20 godina kradu i varaju po Bosni, i sada kada su stigli do zida na seve nacine pokusaju da se operu
SDA je pokrala sve što se pokrasti da i vecinu tog nauruzanja prodala da bi platila diplome, vikendice, doktorate, firme, automobile i sta sve ne svojoj nesposobnoj djeci i svojim ljubavnicama, dok mi trunemo po biroima i pas nema za sta da nas ujede!
ne znam sta bih rekao na ovu temu akoje zakon izglasan treba ga provesti i ispalatiti ljudima ako nije ko ih .ebe.Ali mi je muka kad vidim da je tamo neki ministar zdravtstva kantona Sarajevo sebi za pravo uzeo da kao poslovno auto kupi bmw X6 povraca mi se na zivot.I da se pri tome niko ne pzali e to je jad i bijeda naseg drustva.
Daj bolan više promijeni tu košulju, ta ti se ulojila.
A ko izmanipulira proteste prije tri godine kad je kamenovana zgrada vlade. E SDP najlakse je za vlastiti nerad kriviti druge
@mrs Jesi li ti prirodno glup ili se trudiš?
10% podržava SDP - ovo je glas naroda! 90% ne podržava SDP - SDA je svakog razumnog izmanipulirala! Mi smo faraoni! Smrtinici nam ne smiju našim foteljama smetati!
Pgledaj te koliko ih ima u tom parlamentu i neznam ti koliko ih je svugdje u tim foteljama masovan novac su upropastili masovne place imaju i to oni zovu drzava za covjeka to je drzava za majmune
ccccc pa sta ova SDA radi vise narodu i kakve lopovluke proizvodi..... Treba pljunuti u lice svakoga ko glasa za SDA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ovih BUDALA iz SDP-a. Ko je skonto skonto ko nije taj je SDP.
Хихихихи ми Срби нисмо изманипулисани. Борили се за велику Србију а добили киту.
Mislim da se cijela boračka populacija mora izjednačiti u svojim pravima tj. ukoliko uđu u zakon o povoljnijem penzionisanju granicu penzionisanja umanjiti za provedeno vrijeme u borbi ili ne dati nikome osim invalidima. Ove zakone ljudi pišu prema sebi i svojim ličnim interesima a ne prema pravednosti. Zbog toga se u prijedlogu novog zakona pojavljuju nekakve gluposti o komandirima policije i učešća u direktnoj borbi što bi opet morali rješavati sa dva svjedoka. Kako god, dok god budemo tražili penziju a ne posao ova država će sve više propadati. Imamo toliko nekakvih tzv. ugroženih kategorija društva da ni Amerika nebi uspjela sve podmiriti. ( borci, RVI, policija, šehidske i porodice poginulih boraca, logoraši, izbjeglice, raseljena lica, povratak, ostanak, štediše, ra.tne štete itd........) Tužakamo sami sebe i tome nema kraja.
Ove godine ako im date penzije, slijedeće će vam doći da traže poticaje za poljoprivrednu poizvodnju. Neznam kome je palo na pamet da ove ljude predloži za penzionisanje pored ovakve bijedne države (SDA) a podržali i SDP i ostali koji su bili u parlamentarnim klupama radi izbornih glasova. Poštujem Dodika jer je imao mu.da reći svojima koji su otpušteni iz oružanih snaga da nema teorije da dobiju penzije. Ukoliko bi ove ljude penzionisali sa 20 godina staža i 40-tak godina starosti ostalo stanovništvo bi imalo razloga da državu prevrne naopako.Neko tim ljudima i njihovim porodicama treba zaraditi te penzije i socijalno i zdravstveno osiguranje. Ako ih ima 1500 to je odmah u prosjeku puta 4 = 6000. Isto i za kredit MMF-a nije u redu da nas uslovljavaju i kroje uređenje države.Bolje da se zadužujemo na nekim drugim mjestima jer ćemo proći kao i Grčka.
da su ovo pravi borci do sad bi bilo stotine mrtvih i parlament bi gorio zajedno sa parlamentarcima i psima policajcima,ovo su sve nabiguzance,pravi su borci izginuli u ratu
I meni,. Zato podnesite ostavke. Svi.
Smatra da bi tek tada borci koji danas protestuju ispred Federalnog parlamenta bili prevareni. KOJI BORCI I BAKRACI,CUJ CUVALI MAGACINE I UREDNO DOBIJALI 1000-1500 KM PETNESTAK GODINA DOK SU DEMOBILISANI BORCI DOVEDENI DOTLE DA TRAZE KOMAD HLJEBA PO KONTENJERIMA.I SAD BI PARAZITI HTJELI PENZIJU KAO NAGRADU A SVAKI MLAD I SPOSOBAN ZA RAD.TREBA BAGRU RASTJERT PA NEKA ORU ZEMLJU I RADE KAO I SVI DEMOBILISANI BORCI.AKO DOBIJU PENZIJE TO JE DEFINITIVNI KRAJ SDP-a.
1992. године су изманипулисани Муслимани, а данас су изманипулисани Бошњаци. Хи хи хи хи хи, а на попису ће бити изманипулисани Босанци и Херцеговци, хи хи хи хи.