Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZIŠKO I OSTALI SE BUNE ŠTO ĆE IM BITI UMANJENA PENZIJA SA 2000 NA 1800 KM . OOJJJJ BOZE PA IMA LI TE? PRAVI BORCI KOJI NEMAJU NI ZA KIFLE ŠUTE!!! RVI INVALIDI KOJI NEMAJU RUKE ,NOGE,OČI ITD PRIMAJU 300 MARAKA I ŠUTE!!!!! OJ BOZE IMA LI TE???' OVI OFICIRI SU VEĆINOM IZ SVOJIH PODRUMA I SKROVIŠTA DAVALI FOL NAREDBE I ZA.JE.BAVALI PRAVE BORCE I BRANITELJE I SAD KAD IMAJU NAGRADE (OTPREMNINE, PENZIJE, ZENE ZAPOSLENE PREKO STRANAKA, DJECA U PRIVATNIM ŠKOLAMA, VOZE AUTA OD PO 50000, LJETUJU U ANTALIJI) OPET SE BUNE????? PRAVI BORAC NEMA HLJEBAAA BOZEEEEEE
SDA je posljeradna izdaja naroda!!Kad vec nisu mogli agresori neka nas oni dokrajce na kulturan nacin......
Kako laze i manipulira Niksic sa SDP i MMF-om, sve se radi da se branioci RBIH-e DO NULE dovedu i umiru od gladi ! Nek Parlamenti i vlade FBIH-e i BIH-e smanje KOLOSALNE plate lagumdziji, dodiku, covicu, bevandi , spiricu , dusanki majkic, ani trisic-babic , aleksandri pandurevic, svetozaru pudaricu, lidiji korac, ITD ! i-KOJI PRIMAJU "po NAJMANJE PET NAJVECIH DRZAVNIH PLATA", voze se u najskuplja auta od drzavnih para, , kupuju naskuplje kuce i apartmane od drzavnih para i rade INTENZIVNO NA PLJACKI I NESTANKU drzave RBIH-e ! Podrska Predsjedniku Budimiru, ko i svim braniocima i patriotama RBIH-e, demokraciji i pravdi !
Dosta je sdp srbo c.e.t.n.i.k.a Oni su ionako unistili Hrvatsku na celu sa c.e.t.n.i.k.o.m Milanovicem i Linicem ... ali necete to doziviti to u BiH. .... Nema vam vise Srbije do Karlovca. A ovi iz SDA su malo poglupi da ne vide novi pocetak SANU 2 ali sa politickim terorom.
SAMO DAJTE SDA-u DA NAS IZVUĆE IZ KRIZE ONI SU SVI STRUČNJACI - SVI SU ZAVRŠILI DIF
neka prvo smanje sebi barem jednu od tri-cetiri plate koje primaju i koje nisu ispod 4-5 hiljada koje primaju za ovaj nerad vec trecu godinu,pa onda neka smanjuju ostalima...fukari vazda malo...dosta vise i lagumdjinih lazi i toboznje brige...
nova "parlamentarna vecina" sastavljena od komunista,nacionalista,graditelja zgrada i tornjeva(sumnjivim parama)dakle partije koje nemaju veze jedna s drugom odnosno ne bi trebale po programima, ce upropastiti i ovo malo stvari sto je ostalo da funkcionise...izbori sto prije...
Kako je klocu Budimir patriota kad je bio u HVO ? Kad je crnokosuljas ??? Kakav je to patriota kad je 92.godine sanjao i radio na uspostavljanju HRHB----budimo realni to je isto sto i dodik i ta politika koja radi na razbijanju drzave. E moji SDA-ovci volim vasu objektivnost koja ne vidi dalje od nosa.
Znala sam da ce premijer Niksic do kraja mjeseca najaviti rebalans budzeta i napraviti ustede.
zanimljivo kako kliksasi malo pisu o ovome danas......vlada treba da podnese ostavku jer je nesposobna da napravi bilo kakav posao da namakne pare nego se samo zaduzuju.....sta poslije ove transe.....sta kasnije.......sdp i fasisti okupljeni oko lagumdzije su zaustavili proijekat kada je terzic bio predsjedavajuci vijeca ministara kada smo velikim koracima isli ka evropi ,koju ne prizeljkujem uopste, zajedno sa njihovim socijaldemokratom iz laktasa......stoko komunisticko fasisticka polako vam se blizi kraj ...sada cete da idete u smetljiste istorije kao i sto ste trebali vec biti
A sta Tihicu, Sarajlicu i njima se jel ne treba smanjiti ???? Toliko o tome koliko ti jeobjektivan komentar.
Sulejman Tihić je titoista, komunista i ateista na čelu političke stranke koja predstavlja religiozno i tradicionalističko biračko tijelo. To je ekvivalent situaciji u kojoj bi muslimanski vjernik došao na čelo ateističkog SDP. Godinama je radio na dovođenju Lagumdžije na vlast, a danas kada ga je Lagumdžija ponizio, porazio i istjerao iz vlasti, Tihićeva politička figura izgubila je svaki smisao u budućnosti. SDA treba da ode u opoziciju i definira svoju ideologiju i temeljito se kadrovski pomladi. Vrh SDA predvođen Tihićem i svojim suradnicima romom, kelnerom i djeliocem humanitarne pomoći je bastion korupcije, primitivizma i generator loših kadrova i neznanja.
Pa SDA su mi gori od agresora.Vise su nam oni stete napravili.
SDA je narodni pokret nastao iz bunta bošnjačkog naroda protiv opresije i nije uopće obična Stranka, čime su je pojedinci poput Tihića napravili. Nekompetentni ljudi poput prijeratnih zanatlija bravara, limara i konobara sa lažnim diplomama koje postavlja vrh SDA se ne mogu suprotstaviti neprijateljima BiH jer nisu prošli redovni obrazovni proces i uopće nemaju INTELEKTUALNOG kapaciteta. Kad se (NE)INTELEKTU dodaju još kriminal, lažne diplome magistra i doktora šatro nauka, neznanje i primitivizam uz nedostatak intelektualnog kapaciteta koji je na nivou običnih zanatlija bravara, limara, konobara (što ustvari i jesu), kao rezultat imamo ekonomsku KOLATERALNU štetu za državu BiH, BIOLOŠKO NESTAJANJE kao u PALESTINI, umiranje i patnju za običan bošnjački narod, što je izgleda nekome i cilj.
Kako laze i manipulira Niksic sa SDP i MMF-om, sve se radi da se branioci RBIH-e DO NULE dovedu i umiru od gladi ! Nek Parlamenti i vlade FBIH-e i BIH-e smanje KOLOSALNE plate niksicu, lagumdziji, dodiku, covicu, bevandi , spiricu , dusanki majkic, ani trisic-babic , aleksandri pandurevic, svetozaru pudaricu, lidiji korac, ITD ! i-KOJI PRIMAJU "po NAJMANJE PET NAJVECIH DRZAVNIH PLATA", voze se u najskuplja auta od drzavnih para, , kupuju naskuplje kuce i apartmane od drzavnih para i rade INTENZIVNO NA PLJACKI I NESTANKU drzave RBIH-e ! Podrska Predsjedniku Budimiru, ko i svim braniocima i patriotama RBIH-e, demokraciji i pravdi !
SDA nas je dovela do ruba propasti a izgleda da su odlucili da nas zbog njihovih interesa sa tog ruba i gurnu u propast !