Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpišeš li MMF kredit da spasiš Dodika, vjeruj mi da ćemo mi tebe izručiti Srbiji
PlaviPaket8 sisaj racku
ma kakvo to, kad bi pišo po nama mi bi mu samo aplaudirali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ti legendo prije par godina rece da su ti dragi i Drazi bradonje iz vojske RS od bradonja sa kratkim nogavicama. Iste te bradonje su pobile mladost na Kapiji, ali i na Markalama i stotinama drugih mjesta zlocina. A sad pucate floskule, trazite Novaka a prije dva dana vam koalicioni partneri iz SNSDa jos jednog osudjenog ratnog zlocinca umjesto u zatvor poslali na banju u Srbiju.
Zato hapse bosnjake
BakirMessi2003 Ove trenutne bošnjake koje hapse i ja bi uhapsio pa da su mi i rođena braća
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba tražit dr Kornjaču iz Novog Sada
haha pazi da te ne poslusaju
Nemoj bolan Niksicu,Novaka Djukica pa nije on Bosnjak i Musliman nesto si pomjesao dogovor je samo Bosnjake. Zbunio se hudnik,zaboravio dogovor iz svlacionice
Poslusace te...evo salju ga odmah...
Sa mnom u razred su išle dvije djevojčice koje su tu noć poginule na Kapiji.Sasvim slučajno jedna Hrvatica i jedna Bošnjakinja?Ne,nije slučajno jer su bile najbolje drugarice.Ne mogu da vjerujem da i sad lažu sami sebe da je nešto podmetnuto,kada ima na hiljade živih svjedoka da je granata ispaljena sa Ozrena sa dopunskim punjenjem koje se jasno čulo negdje iznad Lukavca.Nisam bio to veče tu,ali sam ujutro bio na UKC Tuzla na praksi.Tuga.
Dodik nazvao masakar na kapiji kao podmetnuti masakar insceniran, tuzlanska SDP ga tuzi. Par godina kasnije ta ista SDP u koaliciji sa tim istim Dodikom. Dvolicnosti nema kraja...
Uveo si majmune dan žalosti za to što su oni pobili svojih devetero djece, hajde sada ih zamoli da oni uvedu dan žalosti što su pobili preko 70 mladih i 240 ranili. Ali, jok, oni još čuvaju i paze svog ubicu a ti i dalje obilježavaj njihove dane žalosti gluperdo. Ah, da, s tobom je problem što se i lično osjećaš više Srbinom nego Bošnjakom - pa su ti njihovi praznici po defaultu vlastiti praznici.
Ma sta ti pozivas pseto izdajnicko
Njivo uhljupe, trebao si zatraziti od Vijeca ministara da se u cijeloj BiH proglasi dan zalosti, kao sto si zatrazio kada su ubijena djeca u srbiji, pa ste se utrkivali koji ce prije izraziti sucut za tu djecu.A dino-bradavica je i licno otisao u bg. Sram te bilo.Mrs gnjido.
Bravo premijeru!
Ako spasite Negatora Genocida uzimanjem kredita kod MMFa to je isto kao da ste pocinili genocid !
Milorad i Cvijanovic Unlike Komentar
Kupi stvari, vracamo se u Tuzlu... Kako? Zasto? Bombardovat ce nas, ako krenemo u Doboj. Ko, bolan? Isti oni koji su uveli embargo.
Srbija neda svoje takozvane Heroje.. sramota.
Eno Vucic se sav najezio, klosaru.
Bravo Nikšiću! Teško onoj državi i drštvu u kojoj se zlikovci na slobodi.