Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguce da i ova zemlja doceka nesto dobro,jel moguce da je doslo vrijeme da se krene u obracun sa kriminalom.Pa onda nam je ovo bas bitan dan..
Kako vidimo moguce je...e ajde da sad vidimo gdje su te silne vile stanovi...automobili...i odakle im..
prvi na spisku d.hadzic...pa onda lagumdjija...pa onda nisicev burazer pa onda glavom i bradom i sam niksic...onda tek ostali...pa ovo su i usvojili jer nema od ovoga nista...kazu stupa tek nakon 6 mjeseci znaci nakon izbora...a poslije izbora novi zakoni tralala
sto su se aktivirali pred izbore da prosipaju suplju narodu.................
E sad se moze slobodno reci da je ucinjeno mnogo toga, jer ovaj set antikoruptivnih zakona jeste mnogo za zemlju poput nase. Nakon sto se krene sprovoditi tek cemo da vidimo njegovu vaznost!
Idemo avazovci, napadaj zakon dok zakon nije napao sefa!
Zakon stupa na snagu tek za 6 mjeseci ako se u medjuvremenu ne povuce? Sve mi ovo zvuci previse bajno da bi bilo istinito.Daj boze da je.
Od danas pocinje novi rat, ne onaki rat gdje su neduzni ginuli, gdje su nas susjedi napadali dok smo se mi branili, nego rat protiv onih koji su svoje bogatstvo stekli na nemoguc, na nerealan, na nelegalan nacin, bolje receno kriminalom, znaci objavljen je rat kriminalcima, pojedinim politicarima koji su stali u odbranu kriminalaca i koji su stali u odbranu samog sebe jer su kriminalci. Podrzavam borbu onih koji su se od pocetka borili i zalagali protiv kriminala, koji su ove zakone podrzavali od pocetka, koji su i stvorili ove zakone! Bice ludila!
Niko se ne mora sekirati ko je bogatstvo stekao legalno!
Sve gore odlicno stoji i oboje ste odlicno napisali, ali ima onih koji su nasljedili od svojih predaka i to nije sporno!
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
ti si vjerovatno veliki graditelj bih, kako ne bi čovjek s vama zivio, gdje se god spomene srbin i hrvat vi udarate i drvljem i kamenjem. to vam je zagarantirani uspjeh u očuvanju države, ako se raspadne a hoće, sami ste je rasformirali
Jako bitan dan za ovu zmelju i gradjane,a za ove politicare koji su leglo kriminala i lopovluka najtezi koji se mogao desiti..Sad lagano u borbu sa nelegalno stecenom imovinom.
Krenulo je, krenulo! Sad će veliki da padaju i sve sitne ribe okolo njih!
Znači "Reketaš" ide u zatvor? Ili je tek sada: "Tri, četiri...sad!"... Što je bilo do sada ne pika se? :)
šta je gonsales? Jesam nešto pogrešno rekao? Ili je sve pogrešno kada se SDP proziva?
nisam jos primijetio da strani politicari nose cvike prilikom inter... izgleda to samo rade nase lopinje... da mu ne mozes gledati u oci dok laze....
da je sada 2015 rekao bi "ovo je bitan dan za BiH'..nema veze brzo ce doci 2015
I te kako je bitan ... mnogo toga ce da se pokaze provodjenjem ovih zakona ... ne znam samo kako ce se oprati one silne "postenjacine" na nasoj politickoj sceni kada budu odgovarali zbog svojih kriminalnih djela ...
Bice nje valjda da ne vjerujete meni, nego svojim ocima ... ma nista njih ne moze pokolebati, toliko lazu, da su i sebe uvjerili u te lazi ...
nisu to trazili gradjani nego eu i da nisu uslovili posiljke novca usvajanjem ne bi ni usvojili zakone. svakako ce za sada ti zakoni biti samo na papiru ali i to je nesto.
a dotle sto bi se na latinskom reklo : "nek se jos malo kurce. ":)