Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta češ ti napravit u to ime....................litru i vodu, i kilu ispod peke
potrebno je ovaj problem rijesiti cim prije da se bi pretvorio u medjunacionalno prepiranje posto ih imamo vec po dovoljno pitanja a nadam se da se djeca nece uplesti u to. svakako podrska premijeru. o ovim temama ne bi trebalo uopce biti rasprave
Sramota od RS i onih koji rade tamo, poceli su oduzimati i djecija prava, pravo na obrazovanje, samim tim dolazi do diskriminacije djece!
Ovo je divan gest Premijera Niksica,iako on nebi trebao da rjesava ovaj problem koji se prije svega ne tice FBIH,on je ipak toliko spreman pomoci gradjane ove zmelje da je pokusao da nadje rjesenja i za ovaj problem za nasu djecu za djecu Bosne i Hercegovine.
Vec pticama na grani treba da bude jasno ko je zapravo covjek koji je tu za gradjane, zapravo ko je tu za BiH, pa ko drugi nego Niksic, ono i sto ga se ne tice covjek radi
Sta nacionalizam i mrznja rade... Lahko vam je prosipati svoju kvazi moc na djeci, sram bilo i RS i OHR sto ne reaguju savjesno i ne rijese ovaj problem.
Jedna stvar je ocita da je premijer Niksic uvijek tu za gradjane ove zemlje,iako ga se ovo nije bas ticalo,daje podrsku i pokusava rjesiti ovaj problem.sve pohvale
Iako nema veze sa Konjevic poljem i RS-om jer je on premijer FBIH opet se ukljucio u rjesavanje ovog problema.
A sto ne posla i onom antibosancu seratoru pardon sorensenu, on se javlja kada treba Bosnjake "pritisnuti", a kada Bosnjaci traze svoja prava taj antibosanac sorensen se ne javlja, djubre jedno.
Ma kakav OHR i OSCE ,oni rade na razgradnji države mirnim putem,daj srbima i hrvatima sve i školu i posao i fabrike itd...a bošnjacima daj samo formalnu državu BiH na papiru....a ovi naši političari još uvijek naivni i vjeruju ovim strancima ...NEĆE KRST NA KRST NIKAD !!
Nek se neko napokon sjetio od visih zvanicnika u FBiH da reaguje na ovaj problem i trazi sto hitnije rjesenje... Svaka cast Premijeru, vidi se ko brine o svim gradjanima BiH, a ne da ga zanima samo licna korist...
Da su htjeli rijesili bi to do sada, ali nazalost iz ovoga vidimo, da se od rata nista nije promijenilo u RS-u. Svaka cast Niksicu na inicijativ, ali ovi se ocito svjesno oglusuju na sve.