Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok je u SDP-u na vlasti "elita", tatini i mamini sinovi, g...lisci, natikači, a ne školovani, sposobni i moralno čisti pojedinci - nikakvih ujedinjenja neće biti. Isto sve važi i za DF, ako hoće da ostane vodeća stranka na lijevoj strani! Prema tome od vas samih, uglavnom narcisoida i prevelikih pametnjakovića ( čast izuzetcima) kuda će Ljevica BiH!
vi ste jedni obicni lopovi, pokazali ste vi sta ste uradili od drzave i nadam se da ce i ostale stranke osjetiti poraz kao i vi
lopove bolje ti je reci tom konju do tebe da je nekulturno slat poruke i chatat u toku press-a i da mobitel ometa signale kod novinara
Čuj bez SDP nema BiH, pa bolan ne bio, nema BiH nigdje zadnjih 25 godina osim u crnim hronikama, korupciji, nepotizmu, siromaštvu, propalim fabrikama, nesreći, pljačkama, za koje su sve stranke odgovorne na čelu sa SDA; SDP; HDZ; SDS; NDRS; PDP itd. Sve zajedno strpati vas u haps za narednih 99 godina, a na vlast postaviti, kako neko napisa u nekom komentaru, Austrijski protektorat. Tačka.
Ništa niste fulili. Još nemamo vlast. Tako, zbijte redove. Laktovi i to, malo niže. Podapet nogom je manje ofirno. A ovo plata za nerad, e to ipak jeste, žao mi je. Igrajte bingo.
Ljevica u BiH ne postoji, sve je ovo ubleha obična. Ovdje kradu i desnom i lijevom:)
dok je zlatko član sdp-a, ljevica neće ni postojati
bez veze sam o eu nato-u piso,vidis zelene bande sto je zabalila!
ne znam vala koliko je komšiću pametno da ide sa vama u bilo kakve koalicije dok se vi temeljito ne reformišete i očistite od bagre koja je tu samo radi ličnih interesa.......al onda ne znam koliko bi vas i ostalo :)
Komšić sebi priprema teren za nastavak karijere... Mene je jednom nasamario, neće više...
fakat nema čovjek poštena insana da glasaš za njega (nju)......i onda nekako pokušavaš da glasaš za najmanje zlo pa te onda kasnije to nervira kome si ukazao povjerenje.......i tako od izbora do izbora :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)