Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet cete popustiti ustasi Covicu zar se Jo’s dogovarate sa ratnim zlocincem I uzp o fasistickim zakonima
Da dobro utvrdiš gradivo gospodine premijeru jer- Licemjerni kapo logora u Dretelju i Heliodromu neće treći entitet nego treću izbornu jedinicu. Tako bi uz njegov patronat 6% bosanskih katolika držalo čvrsti u šaci FBiH odakle se sistemom bankomata održava u životu oko 220.000 građana BiH.
Ti ćeš ga njivo prihvatiti jer se ne pitaš ništa, kako ti šmit kaze koji te nama nametnuo, tako ćeš i uraditi
Svaki put se jave poslije Marfija i samo ponove ono što je on rekao. Oni su političari bez stava, bez mozga, a i bez obraza.
Lazu. Ovo je predstava
Niksic nema svog misljenja
Pa bukvalno si ti Niksicu nakon sastanka u Bakincima okacio na svoj Facebook da ce se mijenjat izborni zakon onako kako HDZ predlozi. Sad kazes nije prihvatljivo. Sta je istina onda
Ti se tu tupane i ne pitaš, ono što je vlasnik Troje Dino obećao Čoviču to će biti.
Cuj neprihvatljivo da mediji glas vrijedi vise od drugog....... Pa tako si dosao na vlast kmico jedna!!!!!!!
E to ti nije tacno.
Morali sačekati šta Amer kaže ,jer inače sami su nesposobni, da nije Amer kritikovao ovi bi dali Čovketu i pitali da ga da ih naghuzi usput