Traži se smjena uprave Bosnalijeka
0
Nikšić: Detektivi prate Trhulja i mene
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Detektivi prate premijera? Ispade direktor bosnalijeka najmočnija ličnost ..a ko mu je omogućio dosadašnji rad i bogaćenje? ko je spriječio to ? sve u svemu, bitno je da arsl.junior vozi porše a mi hajmo na trolu...
osim Zakona o nelegalno stečenoj imovini, potreban je ZAKON O PORIJEKLU imovine na koji bi se nadovezao spomenuti zakon. A zatim i ZAKON O MAKSIMALNIM PLATAMA U ORGANIMA UPRAVE KOJE NE SMIJU PRELAZITI 3 (TRI) PROSJEČNE PLATE U F BIH, A PROSJEČNE PLATE RAČUNATI BEZ PLATA ORGANA UPRAVE. KATNE ZA KRŠENJA OVIH ZAKONA MORAJU BITI ISKLJČIVO ZATVORSKE KAZNE UZ ODUZIMANJE IMOVINE, ZABRANU KANDODIVANJA NA IZBORIMA I SVE BEZ PRAVA NA POMILOVANJE. A KONAČNO BI BIO RED DA NEKO DOBIJE OTKAZ I IZ ORGANA UPRAVE, NELJUBAZNIH ŠALTERSKIH ROSPIJA I KRIMINALACA U FOTELJAMA DRŽAVNIH ORGANA.
E vala imaju koga i da prate. Jesu li ti detektivi dodatno obezbjeđenje?
. Bože kakv li je to ministar privrede koga „ detektivi“ ne uhapsiše 1992 kad im ispred nosa pobježe preko grane i osta tamo gle čuda dok se rat ne završi i dođe na čelo ministarstva da ukaže na „stanje“ u Bosnalijeku kako naprijed navedeno ne valja te treba srediti stanje u firmi, valjda misleći da proda firmu za 1 KM a ostatak zadrži za sebe i „svoje“, proda nekom hoštopleru a da više stotina uposlenih u Bosnalijeku i nekoliko hiljada članova njihovih porodica spavaju pred vladom i kamču za milostinju kao radnici Vranice, Hidrogradnje ili nekada privrednog giganta Krivaje.
Cime premijer Federacije moze da obrazlozi da je ministar zdravstva za godinu dana mandata kupio brod bavariu u vrijednosti cca 380.000 eura. Mozete zamisliti koje benefite je ostvario premijer federacije, ako je do ovog uspjeha dosao jedan njegov ministar.
Crveni pohitili da pokradu sve sto nisu uspijeli prije, hoce zakon o nelegalno stecenoj imovini vec 4 godine, a nece ga sigurno izglasati za svoga mandata.
To Nikšiću majstore,a šta čemo sa onih 5000 km što uzimao od naroda(povratnika) da bi dobili donaciju za popravak kuča u Konjicu poslije rata,dok si bio glavni za obnovu.Sad hočeš da pokradeš i Bosnalijek.Nađi mi još jednu firmu u BiH koja se bavi proizvodnjom,a da nije u minusu.
Ovoj idiot bi prvo trebao da se pozabavi sa svojom stecenom imovinom kao i ostali iz vrha ove idiotske vlade a tek onda da pocne zabadat nos u tudje dvoriste
kad donesu ovaj zakon o oduzimanju nelegalno stečene imovine neka prvo SDP vrati državi zgradu u kojoj je federalna vlada podstanar...
PRESMIJEŠNA POLITIKA SDP-A, OFIRNI DO BOLA
Moja supruga radi u Bosnalijeku i to je jedna od najprofitabilnijih kompanija u državi. Redovne plate,regres i čak trinaesta plata. Izuzetan odnos poslodavca prema radnicima, sve pogodnosti vezane za bolovanje, trudničko odsustvo itd. Očigledno je da ova firma smeta ovoj bandi i da je žele rasturiti i uzeti ogrmone pare od prodaje iste. Gospodinu \"podbuhlom\" premijeru bi bilo bolje da se obračuna sa rukovodstvima propalih kompanija a ne da uništava jedan od rijetkih svijetlih primjera u ovoj državi, i brate nek ide u Konjic neznam samo koji ga đavo dovede u Sarajevo da nam on soli pamet.
Lopovi iz SDA su se dugi niz godina bogatili na racun ovog napacenog naroda, Arslanagic je samo jedan od njih, a najzalosnije je u svemu ovome to da bi i ovi iz SDP-a isti bili da su toliko dugo bili na vlasti.
...a možeš i meni
da se ti malo n/apu/šiš ki/te svima u Bosnalijeku, a možeš i premijeru, šta je to za tebe
SRETAN VAM DANAŠNJI PRAZNIK U BOSNALIJEKU
NEKA SU I VAS DROGERE IZ DROGERIJE MALO NAČEPILI :)
konacno se nesto pocelo raditi - vidi se da je doslo do promjene vlasti