Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba vas smjeniti sve od reda, i to ne samo smjeniti vec na Goli Otok poslati. On je samo rekao ono sto vi svi mislite.
Ti prvi Niksicu trebas podnijeti ostavku jer si zalutao u politiku, a onda za tobom i svi ostali tvoji izabranici - nesposobni kao i ti sto si.
I, sta cemo sad? Evo prodje 24 sata a jos nije smijenjen? Ili treba da vjerujemo ovoj Nerminovoj supljoj a ne svojim ocima?
Nisi ni ti nista bolji KRME JEDNO!!!
Ljudi slušajte me. Čovjek je ovo rekao u ironiji aludirajući na nesposobnost naše vlasti , a i sebe samim tim,da olakša ljudima u nevolji. Ovog čovjeka treba spasiti okrutnosti vlasti jer se čini kao dobronamjeran i sposoban čovjek
SDA DEMOKRATIJA
ublehaska vlada nermina niksica
štedite, nemojte se brijati
Zato sto nemaju pojma koliko kosta grijanje zaista. Zato sto su u blagostanju stalno, pa im zao dat i toliko... Treba im svima sve iskljuciti, pa neka se griju sami, da vidimo koliko ce potrositi bilo plina, struje ili cvrstog goriva i to da dobiju temperaturu kakvu sa toplanama imaju i to u cijelom stanu .... Sit gladnog ne razumije, pa tako ni gospoda iz Sarajeva NE ZNA koliko ustvari kosta grijanje.
kilix - sda mala je dala
I OVAJ BI NAM TO REKO AL GA STID ,ŠATRO VADI GA.LAKO JE VAMA ŠTEDITI NA HRANI IMATE 150 KM NA DAN PA KAD SE MALO SUZDRŽITE POTROŠITE 100 KM NA DAN ,A ŠTA ČEMO MI OD 15 KM NA DAN.
Zelim ovim putem da pozovem građanstvo da se ujedinimo i da kolektivno zatrazimo ostavku ministra. Nemojmo stati dok ga ne vidimo na ulici. Trebamo pokazati da nismo hajvani već insani. Silom ili milom hpćemo ostavku ministra. Hajmo narode dignite svoj glas. Neka ovo bude opomena svima ostalim političarima.
Smjenices me al aha:), ko i ministre iz SDA.
http://www.youtube.com/watch?v=gyjj12YK3Tg Bravooo ! ! !
Fuj ministra i izjave, ali sta se moze ocekivati od SDP-ovskog korupcionaskog kadra. Eto necemo jesti ali necete ni vi vise vladati. A ovaj se Kreso (bivsi omladinac i kadar SSO) smjehulji a do juce je hodao nezaposlen po Titovoj a sad VD funkcija na gasu. Sve propalitet do propaliteta, e bas nam je drzava u PM...
Drzava zLa covjeka!!!
Mornar [2 - 1] Zeta Golubovci