Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolestan narod,ne treba im nista zamjerati,i pustit ih nek lazu sami sebe
Ovu profasisticku izjavu sigurno iz SDP i SBB nece osuditi, a ako bi kojim slucajem i osudili to bi bilo u jednoj recenici a kasnije bi samo lajali na SDA, i do sada sam bio suzdrzan a sad mi se sve vise cini da su SDP i SBB srpski isprdci.
"Dosad je RS slijedila Srbiju u njihovoj odluci da ne prizna nezavisnost Kosova. " ......e moj ti....
poruka Denisu Bećiroviću. Nemoj slučajno da reaguješ, namah će SDA da glasa za tvoju smjenu.
pricajte vi sto hocete ali dodo je na putu da napravi jos jednu srpsku drzavu dok "nasi" federalni politicari brinu ko ce ukrasti i preostale ptice sa grane ... bojim se da uskoro nebudemo pregovarali sa dodom u briselu o rs kao srbija sada o kosovu - onda se necete smijati karikaturama sa naslovnice
Sto se tice Srba, hej cetnici gdje vam je Putin sad? Lizali ste mu dupe na stadionu u Beogradu, sta je sad?
Nece li se Izetbegovic sastati sa ovim cetnikom? IZETBEGOVICU, SASTANI SE SA OVIM CETNIKOM, SDA CU KAZNITI NA IZBORIMA! Samo stisni muda pa se sastani sa ovim srbijanskim govnetom.
Njima dodik daje savjete i oni dosli na konsultacije pa daleko ce doci. Priznacete vi Kosovo obadvojica.
Za Nikolića je najbolje da gleda kako će se ivući sa Južne i još južnije pozicije. Drina je oduvjek bila prirodna granica i pokojnik je u Dejtonu to potpisao i u tvoje ime. Sve je jedno što dlaku mijenjaš, a čud nikada. Država je R Srbija, a RS je manji entitet u Bosni i Hecegovini. U ostalom, pozoveš ljude u goste i prije nego što ti pristignu ti ih uvrijediš popluješ baš na papanski način. Idi bratac u penziju i peci rakiju. To dobro radiš.
Interesuje nas zašto se Vučić nije pozdravio sa dodom?
e moji muslimancici, ups, pardon, bosnjaci, jadni ste. mrzite sami sebe. kad bi samo znali koliko vas arapi ne vole rasplakali bi ste se od tuge. Neki dan pricam sa jednim momkom iz libana i on me pita da nisam slucajno bosanski musliman, reko nisa, kaze on Bogu hvala. To je stoka obicna bez korijena reda i poredka. eto toliko.
"Jer Poturica ne može da podnese da je moguće biti musliman po vjeri i biti državotvoran, to jest biti musliman i sačuvati sjećanje na svoje srednjovjekovne kraljeve, svoju nošnju, svoju muziku, svoja imena. Turci prelaskom na Islam nisu prestali biti Turci, Arapi prelaskom na Islam nisu prestali biti Arapi, Albanci prelaskom na Islam nisu prestali biti Albanci, Jedino je Bošnjak pod “kapom nebeskom” prelaskom na Islam postao nešto drugo - Poturica.Kada se na internet ukucaju riječi “Bosnian folk songs” (bosanske narodne pjesme) pojave se ilahije, kaside i sevdalinke sa slikama lijepih cura obučenih kao Arapkinje. Očito je da Bošnjaci vrlo uspješno projektuju imidž o sebi kao muslimanima, sa muzikom koja nema ništa zajedničkog sa etničkom muzikom Bošnjaka iz vremena Bosanskih kraljeva niti sa nošnjom koja se vidi na stećcima." http://www.orbus.be/aktua/2012/aktua3334.htm
ehh al zato vas vasa braca Rusi obozavaju,100x vise nego vi njih
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
POMOZIMO AMARU: http://www.youtube.com/watch?v=1UMYttZJwtM
" Mi iz SDP i SBB upotpunosti podrzavamo drugove Nikolica i Dodika, i imaju nasu punu podrsku o stvaranju Srpske drzave a sadasnje "RS", mi cemo i dalje raditi na ukidanju drzave BiH i pozivamo sve antibosanske snage da nam se pridruze" Navodi se u press sluzbi koalicije SDP-SBB
"međunarodna zajednica u kontinuitetu ponižava srpski narod i srpske države na ovim prostorima" Kakve crne srpske drzave postoji samo jedna Srpska drzava a to je Srbija, Srbi u BiH imaju samo tu NEsrecu da imaju svoj entitet.
joj hamo vidi mu glave
joj nano vide ti mozga, pa nema ga.
jesu ova dvojica smijesni ,eto oni ko odlucuju o kosovu e bas su hablesine blago tom narodu koga predstavlja
Moderatoru kakav ti je ovo naslov to nisi smio nikako da stavis ,morao si ovo da okrenes ,jedino ako nisi iz sumske tvorevine daj predstavi se nam da znamo skom imamo posla .
pa vidis da je stavio pod navodnike. a valjda znas sta to znaci.
...ispade ti idiot...onako, spektakularno :)
bas je nasao od koga ce traziti savjete. treba ga pitati je li dobro provjerio dzepove kada je isao jer dodik je sklon tome da krade od "svog" naroda ;)