Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naši političari odlučili da bojkotuju jedni druge. Da li će da bojkotuju i plate? Treba im zamrznuti primanja dok ne riješe svoj posrani sukob, za dva dana sve bi bilo gotovo. Ja znam da meni do mora valja preko gudura jer nečiji tal ne može da prođe.
Za bevandu sam mislio da je nomala ali sa ovim povlaćenjem iz vlade zbog vrankićevih dunuma je totalno pao ...
Moze drug, samo se to miletu ne bi svidjelo... Fedracija se pripoji RS-a i nastane velika RS! Gradjani izadju na referednom, i promjene ime drzave u R Bosna i Hercegovina :D i sve OK :D
haha...bolje bi mu stojala \"halka\" ko u John Travolte iz Paklenog Šunda :-)
Da li je ovo internet portal samo FBiH ?A Pa mozda ideja nije ni losa ? Stvarno trebamo podjeliti ali sve, ne samo portale? U pravu si ti mi Srbi imamo svoju Republiku Srpsku ! A vama preostaju Hrvati pa zderite njih .
Ovaj Bevanda je jedini pošten čoek u ovoj zemlji,ne znam koji moj je u ovom HDZu
al mi nije jasno sta se javljaju ovi iz smrdske, zar nemate portala tamo da komentarisete ili je dodo i to zabranio.
Pripojite se Republici Srpskoj, i rijesili ste problem.