Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlotvori su nas podijelili, i dan danas mrzimo jedni druge , a oni ispijaju kafe zajedno i dijele ono sto pripada narodima Bosne i Hercegovine , grohotom nam se smiju , i ne smijali nam se kad smo levati vec 20 godina , i njima šega što nam prodavaju isti fazon 20 godina !
Sigurno da nema kada kriju "obrazovanje" zposlenih u drzavnim intitucijama ko "zmija noge", cijeli drzavni sistem je privatno vlasnistvo vladajucih stranaka tako da se zaposljavanje vrsi po familijskoj liniji.
Evo i nekih obrazovnih podataka. Fahrudin radončić po zanimanju nastavnik likovnog bio MINISTAR SIGURNOSTI BIH ! U ratu čuvao ATOMSKA SKLONIŠTA U SARAJEVU koja je odmah kao njihov oslobodilac i privatizovao ! Bakir Izetbegović arhitekta ali je poznatiji kao muže Seke Građević iz TUzi, ratne izbjeglice iz Sarajeva u ZAgrevz. I konačno BAkir je u ratu čuvao državni trezor kojeg je nakon oslobođenja počistio za 12 miliona Dojče maraka! Ono kao troškovi održavanja.
Fahrudin je radi atomskih skloništa i niskog porijekla i stasa ali i albancima psolovične radišnosti dobio popularni nadimak ATOM MRAV !! Bakir je počinio poslije mnogo hašerijastih djela te pritišće tužilaštvo i policiju koje je inače dobro pokrio, da ga ojačani ATOM MRAV NE BI RAZBIO ! http://www.veoh.com/watch/v16100866bpB5kPPH
Nisu skolu ni vidjeli
Kakav narod takva i vlast, kakva vlast takva i drzava.
sve po zakonu. šta sad vi tu da ih prebrojavate. ljudi rade svoj posao.
OTKRISTE GA I VI SENZACIJU ! PA ne posotoji ni registar državne imovine BiH ! Niko ne zna šta BiH ima !! Novaliću nije predstavljalo BAŠ NIŠTA DA BACI 17 miliona KM koje je FBiH a ne SDA uložila u geodeski zavod BIH ! samo da bi FUDBALSKI savez BiH koji je neprofitna organizacija i grupa građana čiji sekretar još robija u ZEnici radi pljačke BiH ! DOŠAO DO GEODESTSKIH PODATAKA BiH !! ZAmsilite koja je to ogromna vrijednsot ! Zapaljene su zemljišne knjige pola kantona i arhiva PRedsjedništva !
Dvije godine super merhametli tužilac Čampara od porodice Izetbegović koji je po zanimanju ARHITEKTA !! okrivljenom palikući predlaže USLOVNO 10 mjeseci zatvora AKO NE OTKRIJE SAUČESNIKE, vlasnike nebodera RAdončića i IZetbegovića !!!
@kuga ZAŠTO JE BAKIR Izmetbegović dobio nadima ATOM MRAV !?? Bakir nije zahatorio supruzi Seki. Prvu poslovnu zgradu vlasnik "Avaza" Fahrudin Radončić sagradio je na atomskom skloništu u naselju Alipašino. Neophodne dozvole po zakonu je trebao tražiti od Ministarstva odbrane, ali ih je preskočio i dobio od Zavoda za izgradnju Kantona, na čijem je čelu tada bio Bakir Izetbegović. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/26096/tjedna_heftarica_je_li_u_sda_seka_ono_sto_je_u_komunista_bio_ce_ka.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
upisali su fax.. još uvijek studiraju, ajde bit će akobogda
hahaha, na socijala rokovima
Seljaci vode Bosnu , zasjeli i nesilaze !
seljak je gospodin, ovo je nešto nedefinisano