OTKRISTE GA I VI SENZACIJU ! PA ne posotoji ni registar državne imovine BiH ! Niko ne zna šta BiH ima !! Novaliću nije predstavljalo BAŠ NIŠTA DA BACI 17 miliona KM koje je FBiH a ne SDA uložila u geodeski zavod BIH ! samo da bi FUDBALSKI savez BiH koji je neprofitna organizacija i grupa građana čiji sekretar još robija u ZEnici radi pljačke BiH ! DOŠAO DO GEODESTSKIH PODATAKA BiH !! ZAmsilite koja je to ogromna vrijednsot ! Zapaljene su zemljišne knjige pola kantona i arhiva PRedsjedništva !
Dvije godine super merhametli tužilac Čampara od porodice Izetbegović koji je po zanimanju ARHITEKTA !! okrivljenom palikući predlaže USLOVNO 10 mjeseci zatvora AKO NE OTKRIJE SAUČESNIKE, vlasnike nebodera RAdončića i IZetbegovića !!!
@kuga ZAŠTO JE BAKIR Izmetbegović dobio nadima ATOM MRAV !?? Bakir nije zahatorio supruzi Seki. Prvu poslovnu zgradu vlasnik "Avaza" Fahrudin Radončić sagradio je na atomskom skloništu u naselju Alipašino. Neophodne dozvole po zakonu je trebao tražiti od Ministarstva odbrane, ali ih je preskočio i dobio od Zavoda za izgradnju Kantona, na čijem je čelu tada bio Bakir Izetbegović. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/26096/tjedna_heftarica_je_li_u_sda_seka_ono_sto_je_u_komunista_bio_ce_ka.html
Prikaži sve komentare (40)