Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nena je građanin RS. Šta će ona na sarajevo-x.?! Kad ne budete stavljali informacije iz naše zemlje nećemo ni dolaziti.
\"Narodi Republike Srpske!\" Hmmm... mnozina imenice \"narod\" :S Zar vi niste jedinstveni? Samo jedan narod? Zanimljivo... ne mozete se ni sami sa sobom ujediniti... eee...
Zalosno je vidjeti ovakve komentare pojedinaca... Dio ste Bosne i Hercegovine i sutite! Ako vam se ne svidja, hajte u Srbiju... Nece vas?! Cuuuj?!?! Bas me cudi... vi ste sami sebi dovoljni i dabogda se o sebi zabavili! A pustite nas koji procitamo ovo da makar ostavimo komentar podrske i nade za ovu nanu, na miru! Ako vam se ne svidja, ne citajte! Uostalom, wtf radite na sarajevo-x.?! :O Zar nemate neku stranicu iz RS-a?
Narodi Republike Srpske ! Ujedinimo se u borbi protiv Sarajevskih begova i federalnih lopova. Sloboda je blizu !
Da je RS nezavisna, federalni političari ne bi mogli krasti u Srebrenici. Ovako preko državnog nivoa pljačkaju te jedne starce što su se vratili i na njima stvaraju političke poene. Svi mi u RS se moramo držati zajedno i bez obzira na vjeru moramo se odvojiti od lopovske FBiH.
Iskreno sam ganut pričom, mislim da bi država morala imati sredstva za ovakve slučajeve, žena i pored tragedije koja ju je zadesila ima snage da živi i radi.
Treba opet za njih glasat pa će nam bit opet vako lijepo. SDA i SzBIH oni su najveći krivci za ovakav položaj muslimanskog naroda . MAJKO ALLAH TI POMOGO
ovakvi ljudi na zalost sluze samo kao predizborni adut nacionalnim stranka, a kada izbori prodju i svjetla se pogase svi ih zaborave do slijedecih izbora... na zalost tako je kako je
ZALOSNO DOK SU SE MNOGI OBOGATILI NA RACUN SREBRENICE KIJI SU MILIJONE EURA SEBI STAVILI U DZEP NAROD I DALJE ISPASTA .
Da Bog da ti se isto desilo i jos gore (ako je to ikako moguce) tebi i svim tvojim... Pozdrav is Tuzle ... na tragu sam ti i zapamtices mene!!!
Eh, ako si tuzlak onda si jedan od najbijednijih. Kazi, ziv bio, da nisi sa Batve? Majmune - lupetas gluposti i veselis se nad tudjom tugom. Da, Tuzla je hranila; ko je samo hranio Tuzlu idiote pokvareni? Kuda su se slile pare podrinjaca iz cijelog svijeta; sta je radila 1. Muslimanska Podrinjska brigada po Majevici; Brckom; Kladnju. Varesu; ....? Prema tome, cuti idiote pokvareni;.. Nemas pojma sta govori; niti si realan...
koment C*TN*CE uzivaj jos kratko pravda ce vas stici bolje biti mazlum (onaj nad kim se zlo cini) nego kao ti zalim(onaj koji zlo cini)
Bas potresna prica...i ovo nije jedini slucaj...valjda ce se javiti neki sponzori/donatori kad ovo procitaju... A vlast...ko vlast..dok su kamere tu, tu su i oni, ali kad se svijetla pogase, odoooseee..i tak svake godine... ipak cast izuzecima...svakako.. Da ti dragi Bog nano podari snagu da sve podneses na ovom svijetu...onaj ce svakako biti bolji..
Treba napraviti akciju i za ovu hrabru zenu; mogli bismo prikupiti nesto sredstava; okupiti volontere i dozidati stro treba; platiti prikljucak voda/struja/... Hajde humanisti koji ste u BiH, ja sam vani ali donacija aBd ce da bude. Dajte neki humani racun i prvi uplacujem koliko-toliko. Hvala!
potpisujem prvi koment.i dodajem uzdaj se u Allaha i u onaj svijet ovaj vam je svakako otet :-(