Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i pticama na grani je jasno vise da smo godinam imali ljude koji su unistavali ovo preduzece i obogacivali svoje bankovne racune.A sad kao sto vidimo niko ni da ponudi bilo kakvu pomoc ovim ljudima..jedini Gosp Niksic koji barem komunicira i pokusava sa njima da pronade rijesenje...vjerujem da se bagra koja je opuhala Hidrogradnju i mnoga slicna preduzeca ce da zavrsi na sudu i konacno zatvoru !!
tako i treba svi koji su godinama unistavali ovu kompaniju ka o i ostala javna preduzeca trebaju odgovarati za svoje propuste i kriminal kojeg je sigurno bilo
Svi lopovi i kriminalci ce kad tad odgovarati za svoja zlodjela, ne moze njih SDA stititi zauvijek...
Pa što šefa ti ne stavi odmah na spisak ? Ako ne prvog ono bar pod redni broj DVA!
Niksicu svaka cast,gdje god je mogao da pomogne,pokusao je iako negdje cak i nije bilo u njegovom opisu posla ili cak nije ni bio nadlezan za to.Pravi covjek za narod,ostali neka se ugledaju.
A vrijeme je doslo da neke stvari izadju na svjetlo i da se zna ko pljacka 20 godina ovu drzavu i unistava sve sto se pokrene.
Zaista ne razumijem cemu strajk radnika Hidrogradnje kad je Vlada ispunila ono sto je obecala?
Ocigledno je da iza sindikata radnika stoji neko ko ih huska na ovo...
dok jedni podmecu noge, drugi rade, sreća je pa ima ovih drugih
čovjek se bar trudi da rješi problem,kako tako, a one koji su isti kreirali i mnogo ovakvih neka je stid
Komunistički direktor i uprava su uništili firmu kao i državu. Snosi odgovornost ublehašu ti si ga imenovao. Jedina refernca mu je bila što je daidža Dini Grabovici.
Misliš SDA krkani. Pitaj Bakira đe su pare, možda i Seka zna, a zna!
Komunjaro zadojena, jebo te bakir budi malo kreativniji. Zlaja i ekipa uzimaju svaki dan milione a država propada. Kojim parama plaćaju britandke lobiste?
Ovakvi govori i ovakve izjave su obilježile proteklih 20 godina, a ishod je uvijek bio suprotan. Al' ako narod hoće i voli da vjeruje, bujrum.
zna se ciji su kadrovi sve ove godine vodili ovu kompaniju, SDA i SBiH su svoje ljude 'gurali' u javna preduzeca i vidimo danas dokle su ih doveli, samo sto izgleda da su probleme ostavili drugima da ih rjesavaju, sve to treba pohapsiti i u zatvor potrpati ko god je odgovoran
Sto se nepitate od cega je Bakir izfinansirao novi Audi A8 od 200 000 KM ?? Sto se nije sjetio da malo pomogne radnicima i pronade nekakvo rijesenje,a ne da sebe prvo podmiri !!
nemoj srat' majke ti sa tim audijem vise, pogledaj koliko kosta auto bilo kojeg politicara, radoncic vozi auto od 400.000, sta treba da se predsjednik drzave vozi u traktoru, pa da narod ne prica ? nemoj mi te isprane komunisticke price.
20 godina neko krade ovo preduzece, 20 godina SDA postavlja svoje ljude u ovo preduzece, i sada ostavljaju da neko tamo rjesi te probleme. rjesenje problema u ovom preduzecu je potpuna revizija 20-godisnjeg katastrofalnog rada SDA kadrova. samo to, i nista vise... pred lice pravde sve dovesti koji su se okoristili od ove napacene ljude :(
niksic je do sada jedini premijer koji pokusava naci rjesenje za javna preduzeca dok bivsi premijeri nisu vodili brigu o drzavnim firmama i usput ih plackali i novac stavljali u svoje dzepove i stranacke kase, sve treba procesuirati i odgovorne kazniti
Ovo je vjerovatno prvi put da imamo Premijera koji je voljan traziti rjesenja za nagomilane probleme u preduzecima kakvo je Hidrogradnja, naravno veoma je tesko sve probleme rijesiti od jednom, ali ako se radi na njihovom rjesavanju rijesit ce se svi... A to ukljucuje i odgovaranje onih koji su krali i koji su unistili preduzece...
Možda pokušava i pokušava i pokušava - ALI NEZNA ILI NE SMIJE!
što pismo, zar mi nije brže na mail?