Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Bosnjo dizat svoju kuru, jer ce Srbin da ti sveze snjuru, pa ces bjezat u najbrzem spuru. Budi miran,spusti like dolje, il\' ce biti siroko ti polje, Srb te trpi jer je dobre volje. Nemoj da se sa Srbom inacis, niti da se po sudu povlacis, ti za Srbe bas nista ne znacis. Sad po Srpskoj samo Srbin vrvi, medj\' Srbima neces biti prvi, Srbima je vise dosta krvi.
Jurišić i Lijanovići ostavili dug od 23 milijuna eura http://www.slobodnadalmacija.hr/BiH/tabid/68/articleType/ArticleView/articleId/127915/Default.aspx BOSNJACKA DVOLICNOST !!!!!!!
ej mudzabudala dodji malo na cvarke i slaninu ako nisi zauzet guzzzzenjeem ajsi od 9 god i jahanjem na letecim magarcima ko tvoj prorok
Vidi mu glave kolika mu je prava Baliska
Pa ne zove se Republika Bosnjacka vec Republika Srpska! Zato u Federaciji imate isto pa ste sa Srbima kvit Mislim, ako on hoce biti Karadzic sto da ne, bas bi bilo zanimljivo ...
ocu i ja svoju zlatnu kasikuuuuu alijaaaa
mislim da bi ti mogao,prvenstveno , zahvaliti svom sefu i njegovoj \'doktorskoj matematici\'. vrijeme je i bilo da se pokaze i njemu i vama, da palica uvijek ima \'dva kraja\'.nije mi samo jasno: gdje se kod vas nalazi moral, etika a o nekim drustvenim znanjima ne treba ni pricati. sram bilo i tebe i sefa ti ! mislite da su ljudi glupi i budale. narod se ne smije podcjenjivati ! upamtite !!!!!!!
mislim da bi trebo da se obratis aliji i sda oni su ti obecali zlatne kasike
Sta je sad? Zar nije najbitnije da dodju sposobni ljudi? Otkad SDP gleda naciju?
blago nama kad imamo vako dobre politicare,
Brcanska veza
Zato u Federaciji zauzimaju halal-Hrvati.... Mrš u p.ič.ku mat.erinu!