Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi srbi hocemo etnicki cistu srbsku republiku nismo valjda ubili vise stotina hiljada bosnjaka i usput stotinu hrvata katolika,sad cemo se uskoro sirit na etnicki cistu rs uz pomoc zapada,normalo muslimani su zaostali u svakom pogledu,mi srbi idemo naprijed po svaku cijenu.
BIT CE ukideno entitetsko glasanje I tacka! DOSTA SU NAM STRANCI NAMJETNULI DAYTONSKI SPORAZUM dosta vise nemojte smatrat da smo ovce!!!!!! BiH4EVER!
Ajoooj sad tek videh... hahah koji si ti mento.. JNA nije nista mogla Bosni 92. Hahaha.. a do umesanja NATO-pakta i HV-a drzali 70% teritorije.. ajoooj komedija.
Smesno... tragicno...koje ste vi budale. Tipicni muslici... uvek DRUGI KRIVI... umesto da se pitate ZASTO Srbi s vama ne zele ziveti... samo kukate... nikad sami krivi, uvek drugi, uvek zrtve... a sta ste uradili od svoje Federacije?? 14 godine vremena.. rezultat: 0! Pa naravno.. kriva RS. Uvek su drugi krivi... vi ste jednostavno lencuge, ne volite da radite, pa vam je drugi kriv.
Mala iskra nedostaje pa da nestane srba iz Bosne. O kako je to blizu. JNA nije mogla nista Bosni 1992, a danas kad su srbi prepusteni sami sebi bez JNA (crno im se pise). Bosanski srbi samo nastavite i dalje sa svojom divnom politikom. Igrajte se VATROM, a mozete se oprziti ili izgoriti potpuno tj. nestati.
Brane slazem se svak u svoju kucicu,sto znaci.Podujevska dolina u svoju, Vojvodina u svoju,Sandzak u svoju kucicu,Niska oblast u svoju(Bulgarija) i beogradski pasaluk isto u svoju.Republika Kosovo i jes u svojoj. Cestitam na prijedlogu,super je.Poslacemo prijedlog medjunarodnoj.
Ovo samo otklanja i najmanju sumnju da je medjunarodna zajednica jedini krivac za ovakvo stanje u BiH. Stalno jedno pricaju a drugo rade i optuzuju domace politicare. Ovo samo oslobadja politicare od svake odgovornosti u BiiH. POLITICARI U BiH NISU NI NAJMANJE KRIVI ZA OVAKVO STANJE.
Znaci od Butmira nista ,jos jedan dokaz da Evropa podrzaje pravoslavne u BiH. Znacili to da ce ukinuti genocidni entitet ili u najmanju ruku naziv. Genocidna je takodje nametnuta u Dejtonu voljom 7-8 ljudi , te nema nikakvu pravnu utemeljenost. Pa ni u dejtonskom sporazumu nije predvidjeno entitesko glasanje ,zato niko od potpisnika nema original predmetnog sporazuma. Pitam ambasadora jeli bilo zrelo stanje i dali su trazili saglasnost rukovodstva R.Srbije da za pola godine stvore Reppubliku Kosovo i da vrate sve izbjeglice za 3 mjeseca. Stvarno ovo je velika sramota za medjunarodnu zajednicu ,sto stalno i otvoreno podrzaju kriminalca Dodika,koga su doveli na vlast. Da su imalo pametne patriotske stranke,ako ih ima, trebali bi bojkotovati Dejton II 20/10.09 g. i traziti ponistenje dejtona. Medjunarodna zajednica u BiH samo dize tenzije i neradi svoj posao koji bi trebala po dejtonskom sporazumu.
English pokusava na jeftin nacin spasiti svoju inace nikakvu karijeru u Bosni. Neka potpisu bilo sta, pristajem na sve, kaze English. Ali ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se razbijaju. Kako je samo glup.
Napokon su i Amerikanci otkrili karte. Nevjerovatna je politicka nezrelost ambasadora Englisha. Pa i laiku je jasno da upravo entitetsko glasanje onemogucuje normalnu situaciju, pa je logicno da nikada nece biti povoljna situacija da se isto ukine. To je zacarani krug. Amerikanci pristaju na mehanizam koji blokira napredak institucija, i jos to javno i potvrdjuju. Aferim!
historija se nastavlja sto se tice SAD. jos jednom se pokazuje kako SAD odbacuje svoje saveznike nakon sto im vise ne trebaju.
alo djeco smiri te se, odvjde pise da je bih NEUPITNA, ja kao musliman sam potpuno zadovoljna sa tim zakljuckom, sve ostalo cemo sami srediti. imamo drzavu medjunarodno priznatu i neupitnu , imamo truska kopilad (srbe) kao sluge imamo rvate kao jarane, pa ovo nema ni amerika hahaha meni je ovo sasvim dovoljno
Da da i ja sam za to da napravimo jednu CISTO ISLAMSKU zemlju Bosnu, dosta vise oni nama prijete odcjepljenjem, hocemo i mi samostalno da zivimo... pa ce da nas se boje ko izraelci palestinaca!!! Ima svaki drugi dan po jednog s.r.b.ina da dignemo u zrak, i konacno da napravimo jednu ISLAMSKU drzavu u srcu Eurpe!!!
da nasi imaju imalo odanosti svom narodu, na slijedecem sastanku, stavili bi dudi i svedskom svabi po metak u bulju!!!!!
ode a ni sarme ne proba....hajd pozdrav iz sarajeva