Komentari (484)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da li su gori ovi MOJI koji se zale na IZBOR hrane, 'novinari' koji pisu o tome, ili vi koji se pokacite oko ove tematike i onda psujete jedni drugima svasta. Pomislite na narod koji razmislja kako ce djetetu dati novac za uzinu i hoce li uopste moci prehraniti djecu do kraja mjeseca a kamoli o izboru hrane. Ova gospoda u Parlamentu bi se trebala baviti cinjenicom da smo 5 najsiromasnija zemlja u Evropi i da poboljsa standard i kvalitet zivota svih nas. Pozz za sve normalne ljude!
Ako cemo tako onda treba ubaciti: Sejdic i Finci salatu, Hrvatski cimbur, Bosnjacki sataras, Romski burek, Bajramsko serbe, Krscanski kruh, Pravoslavna slanina, Srpsko voćna salata, ostali narodi: razna salata, razni kruh, razno voće, razna ne etnička mješavina švedskog stola.
ahahahahaahahahah +++
.....i ostale peksimete.
Sto se ne porefenaju pa ponekad isped Parlamentarne Skupstine ( glupog li naziva ) ispeku stogod prasenceta. + rakijica , piva ...i Bog te veselio .
Dok se oni svadjaju sta ce jest za predjelo, dosta njihovog glasackog tijela nema hljeba da jede. Poeticno.
Apoteka vam menza bila
inace glavni problem u drzavi ... pa dokle vise ?
NARODE, STOKO SITNOG ZUBA!!!
šopsku salatu sam jeo, ali za srpsku salatu prvi put cujem. moze li neko opisati od cega se sastoji srpska salata, ali molim bez provokacija.
Isto ko šopska, samo nema sira. I paprika koja je nasjeckana, bas je ljuta!
Hvala @Veljko_Lukic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isus Hrist nije jeo svinjetinu.
ma sve to treba rastjerati poceli su i u jelovniku traziti dlaku u jajetu-namjerne provokacije od strane pravoslavaca samo se pitam dokle vise
Odvojiti BiH od kvazi države srpske... Otpustiti govna pa nek rave sebi jelovnike po mjeri na palama kad ne budu ni za čvaraka imali Jadovi Šumari u zajedničkim institucijama ....
Pa logicno da ce biti samo bosanska jela ako je ovo Bosna
Eto nam zastupnika, fuj gloze se i inate oko svinjetine sto je nema na jelovniku. Ovo je cisti inat, e vala hoce nece,neka ponesu sendvice od kuce pa nek jedu. Narod nema ni za hljeba a oni zaprduju. Uh drzavo na sta spade.
Ima u Lukavici ja juče bio hahahahhahah
Ima li u Bajnoj Luci sogan dolme, japraka, baklave?
Kakva informacija,wow.Treba vam svima skupa ponuditi kontejnerski meni,pošto je on sve popularniji kod većine stanovnika ove države.