Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Banja Luka, zajedno smo jaci protiv svih nasih korumpiranih politicara!!! Samo hrabro i naprijed...
Na danasnji dan pre tacno 7 godinaq zapaljena je Beogradska BAJRAKLI DZAMIJA . Za ovaj TERORISTICKI CIN jos niko nije odgovarao !?
Vidi ovu trojki \"demonstranata\"! Onaj skorz lijevo vec pruzio obe ruke i prosi, a ni ova druga dvojica nisu bas nesto veseli i ponosni \"srbi\"! Kad treba protestvovat protiv svojih, onda se zeli to raditi na miran nacin! Kad su rusili Jugoslaviju i BiH,Hrv i Kosovo, trazili su istrebljenja! Hajde sad, srbende, srusite \"vasu vlast\"..aaaa, ma .kakvu \"vasu\", ovo su amerikanci postavili i samo oni mogu skinuti!
Ma dje bi Srbin na \"drzavni vrh\"! To je sramota! To je nemoralno! To je ZLOCIN!!! Taj \"vrh\" je \"drzavotvorna vlast\" koja ako se uzurpira moze da poludi i proglasi obicnog srpskog kulaka izdajicom srpstva! Ne dao Bog, da se ijedan Srbin drzne pokusati traziti promjenu \"vlasti\"! Naredjeno im je da ne smiju doci blize od 50 m od zgrade \"vlade\"! To postuju bezuslovno! Gluho bilo, da se \"predsjednikov\" mir remeti! \"Srbi\" ne smiju da protestvuju jer ce time poljuljati temelje \"srpske\" koja je vaznija i od same familije! Bolje nemati sta jesti i raditi nego nemati \"drzavu\" (a imaju Srbiju)! Federaciji BiH zele da se Bosnjaci i \"hrvati\" zakrve, a \"svoje\" bi da miluju kako nebi navukli gnjev \"vozda od Laktasa\"!
Treba odraditi dobijene pare!!
LLyLL
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Les Paul za presjednika :D
LLyLL
LLyLL
Ovoj vesti je mesto u \"Region\"! Ipak je reč o dogadjajima u susednoj republici. Zar ne ?!?!
sacuvaj me boze trolova sa sarajevo-x :( Naprijed Banja Luka!
-Pametnije bi vam bilo da se nejavljate ,vi ste okupirali tu genocidnu tvorevinu i samo je cuvajte ,tako im Doda iz banjaLuke zbori,morate biti fini i da glumite finocu,do juce ste bili pod sankcijama,sta ce reci svijet morate biti primjer u Regiji.
Sudeći po napisanom, oni bi htjeli biti moderni pošto su protesti u modi pa daj da i mi nešto organiziramo a vidjeli su kako je levat Pernar postao in i kako mu se koke bacaju kao lude a to dođe ko neki vašar u centru grada pa super svima. Dok ima ovakvu omladinu Dodik ne treba da se brine za vlast.
Srušite Dodika i RS pa da zajedno gradimo Islamsku Džamahiriju, mi smo je u Sarajevu već napravili.
svaka cast momci. jedino udruzeni svi mi u BIH (FBIH i RS) mozemo nesto uradit. nas je saka jada a nesto se dijelimo na NAS i NJIH... respekt
Nije ovo građanska država i vi niste građani. Nećete dobiti ništa jer se već opravdavate Voždu a on će vam reći da su krivi Mastilo i majorizacija Hrvata