Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje su dokazi da je prisluškivano nelegalno? A zar se ne bi trebalo razgovarati o tome otkud Nezavisnim Novinama spisak borojeva pod uslovom da je podatak tačan. To je državna tajna.
Kad sam vam ja govorio da je sa-x pravi +c+e+t++ni+cki portal, ha?? jeste li vidjeli teksta o Vaskovicu, aa kako su ofirni majko bozija :( Samo vi i dalje posjecujte i nabijajte im racune, pa ce da nas truju onda lazima jer mogu, ne dozvolite to molim vas, dosta nam je. Bojkotujmo sve sto je +s++r++p++s++k++o. Sreca sto ljudi koji citaju ovakve portale i nisu toliko glupi da povjeruju u sve sto se pise...