Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ideologija na sceni u BiH.
U nekoj normalnoj državi ti bi bio prglašen personom non grata. Idi u englesku i tamo soli pamet. Vrlo nekulturno.
rekao bih radije budmir i pojedini ministri blokiraju put u EU!
Podrska Predsjedniku Zivku Budimiru, Budimir je jedan od rijetkih politicara koji svoju funkciju smatra ozbiljno i radi ko sto je dosljedno jednom iskrenom i postenom covjeku, sto nisu ni dodik, ni covic, ni lagumdzija, ova trojica su profiteri, foteljasi i diktatori - fasisti ! Svi pravi Bosnjaci i pravi Hrvati daju podrsku Predsjedniku Budimiru !
ovo je socijalna raslojenost a ne nacionalna podijeljenost,njih je gore spojio interes a narod srba hrvata i muslimana spojila bijeda. I KO CE ODGOVARATI ZA OVAJ DUGOGODISNJI ZLOCIN PROTIV COVIJECNOSTI,narod izgladnjujete nedate im posao ima samo za vase familije nedate im socijale zive dan za danom i onda kazete puno se pojavilo bolesti.naravno gledate da ih ponistite sto vise jer je bijeda sada najveci neprijatelj bogatim.
Lagudzija je glavni krivac svih prouzrokovanja politickih kriza, ZASTO Vi Ambasadore TO NE IZJAVITE vec hinjski udarate po Bosnjacima, LAKO vam je udarati po Bosnjacima i unistavati RBIH-u, KAKO vas nije sramota, FASISTI jedni i velika britanija i ostali organizatori genocda Bosnjaka, vi nemate nista ljudsko, vi se igrate Bosnjacima i drzavom BIH-e ko i genocidasi srbi, vi ste izmislili sa francuskom SRBIN, tj, naciju koja nikada nije POSTOJALA, koja ste vi jedna PERFIDNA, FASISTICKA i DIKTATORSKA BANDA genocidna , ko FASISTI SRBI, ista sorta fasistoidnih genocidasa, gdje je prosla engleska kruna, TAMO je sijala samo smrt i barbariju, po svim kontinentima ! ZNAMO da se EU-i zuri sa francuskom, rusijom i srbijom, za pljacku PRIRODNIH resursa ko i drzavne imovine RBIH-e, podjela drzavne imovine i resursa koji su dio drzavne imovine RBIH-e JE VAS projekat, VB-e i EU-, rusije itd !KOLONIZACIJA i APARTHEJD Bosnjacima i RBIH-i, eto sta vi predstavljate Ambasadore !
Nigel svaka ti je na mjestu,ali džaba je to sve našim opstruatorima palamuditi,imaju jedan cilj- da unište BIH i to im za sada ide dobro za rukom
"On kaže da je pozvao predsjednika i potpredsjednike FBiH da obave svoju ustavnu dužnost i omoguće da se imena budućih sudija bez zadrške proslijede parlamentu" - e moj Nigel,prefsjednik FBIH naređenja prima samo iz stožera SDA
Sramo je sto su nam blokirali budzet, krisili ustav i zakon i sad definitivno zasluzuju smjenu, ali oni i dalje nastavljaju da blokiraju, strasno!
da nije bilo SDA sve ove godine mi bi smo nesumnjivo napredovali brže, jasno je da se oni iz meni nepoznatih razloga trude da koče ne zamo proces EU integracija već bilo kakav pokušaj napretka
Sve su ovo SDA-ovci zakuhali!
Glavni producenti i režiseri ove krize jesu sda bagra i njihov potrčko Budmir
Naravno da blokira kad bjezi od odgovornosti i zajedno sa SDA strankom opstruira rad ostalih..
Lagumdzija i SDP su po naredbi genocidasa fasite dodika prouzrokovali SVE politicke krize VEC SKORO godinu dana, SDP , Lagumdzija, Covic i DODIK su TRI POLITICARA koji su STAVILI TUZILASTVO, POLICIJU, PRAVOSUDJE, SVA MEDIJA, USTAVNE SUDOVE pod svoju LICNU kontrolu STO JE vise NEGO NESHVATLLJIVO i skandalozno ! Dodik, Lagumdzija i Covic su POLITICKI diktatori, fasisti, i POLITICARI kojima je LICNI PROFIT vazniji od DRZAVE koju predstavljaju, primaju NAJVECE plate A INTENZIVNO rade i djeluju PROTIV DRZAVE, NJENIH INSTITUCIJA i GRADJANA ! Sve sto vec godinama rade da bi im i staljin sa hi.tlerom i causeskom zavidio !
Jedini čovjek koji se bori za opstanak rad Federacije je premijer, Nikšić ... Ali kako on kao jedinka da se izbori sa lavovima, tuga tugaaa