Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pijana guzica hoce da se stroposta niz brdo. faraon na chivasu
Slika odgovorne osobe koja radi svoj posao!
joj, jel se ovo čitav općinski odbor SDP-a ulogovao na Klix ne bi li se svom Velikom vođi još dublje uvukli u g.uzicu. Pa kud ćete dalje, samo vam još pertle vire :)
Imamovic je svojim radom do sada vise puta pokazao kako se treba nositi sa problemima. Ne sumnjam i da ce uciniti sve da se stete saniraju u Tuzli
ma svakako, on će učiniti sve da pola para od donacija uzme sebi, i podijeli ga sa svojim poltronima iz općine, a pola će iskoristiti da ugovori poslove sanacije i izgradnje infrastrukture sa podobnim firmama. A jedan dio para će vjerovatno uložiti u novi audi ili mečku, jer mu je ovaj njegov passat cc već out.
Ko da ce se novac koji pristize dijeliti narodu. Mozda samo jedan mali dio, onako da "zamazu oci" A ostalo ce oni podjeliti izmrdju sebe, ko sto su naucili.
Konačno glas razuma, od ovog crvenila i sekretara SKOJ-a ne može čovjek otvoriti članak o njemu, a da te ne zaspu hvalospjevima o Velikom vođi, kojeg sam Bog posla jednom gradiću u državici zvanoj BiH, da ga napravi zlatnim, prosperitetnim i najugodnijim mjestom za život na cijelom dunjaluku. Jedina njegova mana su udarne rupe na kojima izvališ točak u centru grada, ali to samo pokazuje da je naš Veliki vođa čovjek od krvi i mesa, reći će poštovaoci njegovog lika i (ne)djela.
Treba sto prije se pokrenuti i sto prije pronaci sredstva i sanirati stetu,Imamovic upravo to radi.
Nacelnik koji zna koji je njegov posao, da je interes gradjana na prvom mjestu ... svjestan je da ce biti tesko sanirat ogromnu stetu koja je nastala, ali isto tako i trudi se da nadje nacin kako da se to sredi.
Jasmin ko maneken, umjesto da zasuče rukave i lopata :) Nego, neka proda Tvrtka za dobre pare i eto novca za sanaciju klizišta, a može od tih para napraviti barem 2-3 kuće najugroženijim.
koji crni tvrtko! nije dao da se u bosni radi nego je nekome u hrvatskoj "platio preko pola miliona samo za taj spomenik a procjene strucnjaka su da vrijedi najvise 100 hiljada. on preko tih stvari pere pare i kupuje stanove u inostranstvu. nista u tuzli. pijan a pametan :)
Nacelnik koji se brine o svojim gradjanima. Trebaju se ugledati na njega.
joj šta reče pa ostade živ
Rekao i ostao ziv.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imamovic je u pravu, treba se djelovati u skladu sa prioritetima ... treba napraviti plan na koji nacin da se krene sa sanacijom, tim gradjanima se mora pomoci, a za to je potrebna pomoc i podrska sviju.