Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna se zato što nekome odgovara da se ne zna. Nije ovo država od 100 mil stanovnika da se ne zna ko ga je ubio. Ruku u vatru da je policijasaznala sve prvi dan ali politika je umiješala svoje prste i jebajga...
ne može praćku nabavit da murja ne sazna a kamoli pucat na sred puta sa kalašom, smiješno bre
Ko god je od poznatih Hrvata nastradao na ovaj način, a nikada nije pronađen izvršioc, treba pitati treći točak u OSOVINI ZLA!
sto bi rekao sin joze leutara koji je ubijen prije 17 godina da mu kaze tuzioc sta je sa istragom ubica moga oca a tuzioc mu veli pricekaj da se promjeni politicka struktura neko koci proces
@HercegBosnaPonosnaa - pa hajde da ih " odkočimo"!
Policija u BiH je super efikasna kada su ubojstva u pitanju. Kada neki jado ubije drugog jadu odmah riješe slučaj. Medjutim ako ima imalo politickih ili kakvih drugih primjesa odmah gube svoje istražiteljske moći.
mosad? cia?
N.N. Poznat policiji. Sto bi rekli, skim si takav si
Ko je ubio Milana Vukelića u BLuci
NI CULI NI VIDJELI MA PLJUC
jel krivićnog?
U ovoj zemlji ko god hebe poslije Fahro najebe.
jok eto ne zna se!najbolji prijatelji njegovog sina su gasi, keljmendi itd talovi su cudo!
Kako seres ,nigdje veze kakav gasi kakvi bakraci
ZNA SE, SAMO NEĆE DA SE KAŽE !!!
ubila ga politička gamad
Kako je moguce da se pored tolikih "strucnjaka" kojima nije ravan ni FBI ne zna ko je ubica.
Isto kao i ubistvo novinara u Zavidovicima..vojna policija ga ubila zajedno da lokalnim ratnim profiterima kupusarima. Odma trebalo tadsnjeg nacelnika policije i nacelnika opcine na dozivotnu robiju.