Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ ŽIVOT JE BORBA OD ROĐENJA DO GROBA ZATO USTANI ODMAH!
i uputi se ko covjek u Njemacku!
Nabijem te tvoje nacionaliste iz Beogradskog sindikata. Eto usto si i šta sad. Onakvih pjesama ustani, bori se, izađi na ulicu, doste je, pljačkaju nas ima na sve strane. Društvo se gradi na izborima ili na mirnim protestima sa jasnim i nedvosmislenim ciljevima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I samo da se zna, zatezne kamate po kreditima ne plaća PIO/MIO niti Vlada, nego se to sve fino obračuna i na kraju godine u XII mjesecu lijepo račun na naplatu ispostavi penzioneru, koji to naravno i P L A T I ... Fadile, HVALA TI ...! ! !
hahahahah ma tooo vlado, karaj ove ovce kako znas i umijes... ko ih jebe
Ja ne mogu platiti struju prije nego što mi legne penzija (a i prošli kao i ovaj mjesec legla je 21. u mjescu), ali to Elektroprivredu ne interesuje i ona mi uredno fakturiše zateznu kamatu (koja nije mala obzirom da se i grijem na struju). Ni kriv, ni dužan, ali ja sam taj koji ispašta greške ovakvog sistema.
Suicidaši !
Svjesno je ukinut Zavod za platni promet da bi se mogle raditi razne mahinacije. Dok je zavod postojao niko nije mogao podici jednog feninga dok se nisu uplatili doprinosi. Niko nije mogao bez valjane dokumentacije bilo sta isplatiti, pa tako ni ciniti maliverzacije, bukvalno dnevni nadzor nad tokovima novca sto svakako vladajucoj kliki ne odgovara jer kako bi se inace obogatili, kako bi se tenderi stimali.
I samo da se zna, zatezne kamate po kreditima ne plaća PIO/MIO niti Vlada, nego se to sve fino obračuna i na kraju godine u XII mjesecu lijepo račun na naplatu ispostavi penzioneru, koji to naravno i P L A T I ... Fadile, HVALA TI ...! ! !
a kaj je to biti penzioner fadile, ne kuzim....
PREDRATNI NADREALISTI: Kad će bit Šahbaze plate ? Plata nema, ne dijelim ih ja ! NOVI NADREALSITI: KAd će Fadile peMzije ?? FADIL: Ne znam, banke ih dijele a ne ja !! A ako ih ne podijele, kriva je prethodna vlast od 2000. godine.
hipo banka zadnja isplacuje penzije ali redovno zovu ako imas kredit
Ovaj Rapa laže, zatezne kamate plaćaju penzioneri, jer im banka automatski, ukoliko imaš otvoren račun kod njih, naplaćuje zateznu kamatu. Ovaj problem je jako prisutan, kašnjenja u isplati kredita od strane FZ PIO/MIO su preko 30 dana.
Pretjerujete u svemu pa i u ovom slučaju. Svi imamo kredite. Ko to plaća kamatu ako ratu kredita ne uplati na vrijeme? Pogotovu na 15-20 dana. Isto važi i za komunalije.
nisu samo penzioneri na budžetu- invalidi i ratni i neratni, silovane žene, silovani muškarci, nadoknada za nestale u ratu, šehidske, porodilje,dječiji doplatci,socijalni slučajevi...svaki drugi stanovnik države. valja to izmiriti
@koka1988 ovo su oni koji ne rade. a podugačak je spisak onih koji "rade"
Daj pisite malo vise pozitivnih vijesti.sabahile mi omrzne sve.sve mi ovo znamo i bez vas.
@ramiza.ekrija.... Reci ti njima gdje to ima pozitivnih vijesti, možda i napišu ... Koliko ja znam, ovdje nema ništa, baš ništa, pozitivno ... Ako ti se ne čita ti se jednostavno odjavi s klix-a i gledaj u ružičasti stolnjak dok ka(f,v,h)u piješ ...
Da li vi opozicija mislite se vratiti na vlast tako sto ce te gibetit druge pa ponudite neka vasa rjesenja a ne samo kritika jesteli gledali izbore u Srbiji