Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva smjena u rudnik s njima neka dorade naplaceno
cuj suplje. prijeti im smjena,a kusali lovu 5 godina,,,teska kazna...
prvo svima popljeniti svu imovinu od dedovine do amidzica i tetica,,sve ih istjerati iz zgrada Federalni institucija,ali na miran i kulturan nacin,,banke da se blokiraju sve isplate,do daljnjeg,,ljudi izdrzali smo rat bez iceg,,mozemo izdrzati i par mjeseci dok neformiramo novu vlast,mlade ljude postaviti,,,nema nista dok se nedignemo ali na fin i kulturan nacin,tad ce i policija biti uz narod,,dok god se to nedesi oni ce nas handriti kao i dosad...a mi cemo samo laprdati..
Zamisli, raja te plaća samo zato što sjediš a ti neš' ni to...
Neprocjenjivo !!!
Hajde ba Maja rasturi te hohštaplere. Naročito Krunića i Jozića! Dva nevjerovatno velika ljubitelja KM-ova za ništa!
Sta je sa onom famoznom komisijom za, satro suzbijanje korupcije?Komisija koja nikad nikome nije napravila prijavu u zemlji koja je prva u Evropi po korupciji.Kako kaze ona narodna-"Nit' obraza imaju nit' se guzici boje".
Prvo ih streljati pa onda pitati sta su radili!!!?
NIJE TO LOSE,,,DAJ DA IJA BUDEM U TOM ODBORU,MAKAR DVIJE GODINE,,PA ME SMJENITE..
Nisu oni ništa krivi. Pgledajte šta narod radi na Islandu jer su otkriveni premijerovi of shore računi. Do nas je
još jedan atak na nezavisno odborstvo i institucije države...
al glavno je da je "nezavisni" samo u nazivu :)
I treba smjeniti komplet Nezavisni odbor jer nisu nezavisni i postali su kocnica u ocjeni rada pol.agencija.Sami sebi dali ovlastenja koja im ne pripadaju i donosili nezakonite odluke.