Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje skromno misljenje: izabrati mladju osobu, koja je po mogucnosti odrastla i skolovana u inostranstvu. Ipak ti ljudi pokupe dosta zapadnjackog mentaliteta koji samo moze djelovati pozitivno. Ipak se nauci ziviti sa mnogim razlicitim ljudima i nacijama, tolerirati i postovati druge, ne smatrati religiju kljucnim faktorom za sve, raditi by the book i ne gledati na veze i poznanike. U svakom slucaju bolje nego domaci staroguzi koji su svasta radili u ratu, kojeg je njihova generacija posijala, koji su skolovani u komunistickom sistemu, naucili na korupciju, nemaju tolerancije prema drugim i drugacijim, itd.
@PITAM SE Upitaj se hajvanu koliko si ti dobar. Mirko Luic NIJE srbin.
\"predsjedavajući Nezavisnog odbora Žiko Krunić\". Buahahahahahaha, predsjedavajuci nezavisnog ali ZAVISNOG SRPSKOG ODBORA!!!!!!! Bosnjaci jos nisu DOSLI pameti i njihova nezainteresovanost ko i ignorencija ce ih KOSTATI JAKO SKUPO.! Sto ovaj DATUM isticanja mandata srbinu Mirku Ljijicu 3SIPA\" ODGOVARA i odlasku \"U PENZIJU\" Dragana Vikica\"...? Ocito je da se LUKAC nesto priprema POCINITI protiv Bosnjaka, STA LI? Atentat u srcu Sarajeva, hapsenje i terora nad Bosnjacima?
Hoce li PONOVO postaviti jednog srbina , neprijatelja drzave Bosne i Hercegovine ko i Bosnjaka.......ko sto je SRBIN Mirko Ljujic, aktuelni Direktor SIPA-e ?? Jadna BiH-o KAD TI JE SRBIN Mirko Ljujic 40% od SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA koji rade u SIPA napravio EKIPU SMRTI I TERORE NAD BOSNJACIMA...podvaljivanjem atentata u Bugojno ko i onom cirkusu ispred americke Ambasade.! SIPA-znaci u realnosti SRPSKA-INTER-PAKAO-AKCIJA.!!!!!!