Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha cuuj nezavisni 😄.Kao sto rekoh, U zadnjih 25g, ne postoji kriminalna aktivnost u koju nije ukljucena policija.Hebes Tuzilastva i sudove, to su uglavnom SPINOVI policajaca, njihove blize rodbine i stranke iz koje poticu.Kmeee, mi dovedemo oni nece da ih osude, kmeeee....KOGA BA VI DOVODITE!?!
U TK postoje 3x nivoa i 3x tabora policijska.
Treba i vas raspustiti. I vi neovisni. Pitanje jesu li tacni navodi tuzilastva. Ako je 50% tacno onda smjeniti komesara. Ovo je bruka od istrage. Golman na celu NO.
Da je kriv za set krivicnih dijela - ne treba policajca a posebno prvog policajca povlaciti po novinama. To je pogano bilo, pogano je sada i pogano ce biti... A i mnogo stetno po drustvo. To su granice novinarske slobode koje iz etičkih razloga ako nista ne treba prelaziti
Ako iko bude hapsio tog istog Selimovića ili bilo kojeg drugog policajca - to ce biti policajac, i istragu ce provesti policajac i nalaze dostaviti tuzilastvu.
Komesar u novinama svaki dan.... Prosli puta je bilo slicno.... Cekam vijest cuko ujeo covjeka sta radi Selimović.... Jednostavno nikad nisam volio pogane aktivnosti...
koji biseri ste vi u piz.mat.🤬zaxebavate se sa dusama umrlih🤬
Selimovic stiti ubice, nije cudo sa kakvim kriminalcima i kartelima je povezan konakovic, policajci su ubijeni zbog stajanja na put ozbiljnoj kriminalnoj grupi
Od početka ja to govorim...
Nedaj Boze nikome,pa unistena je i porodica od pokojnika-rahmetlija,radi prokletog novca ...
Jadno i tuzno gdje mi zivimo, koliko samo nerazjasnjenih ubistava, porodice cekaju na dan kada ce se ubice njihovih najmilij uhapsiti i strpati iza resetaka KPZ, ali s obzirom na to da nema drzave i pravde daj Boze da se sazna sve ovo u skorije vrijeme..