Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajisnici su se uvijek sami branili i pomagali i nikad nisu dobili pomoc od guzonja iz Sarajeva.
Kakvo Sarajvo drugar za njih ostatak bosne nepostoji.Oni su metropola svi ostali su seljacine i nisu dostojni da postoje.Uzdaj se u se i neka vam je bog na pomoci.
Zato su građani Sarajeva skupili više novca i robe za poplavljena područja nego što je posalo iko... I drugo niko neće zavaditi Sarajevo sa BiH ma koliko se to trudio i ovdje to nastojao prikazati... Sikter.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa kolko poplava treba biti dok ova vlast skonta da treba napraviti neke nasipe ili na neki nacin prevenirati poplave!!!
Sve ce to Lipovaca popravit, kaze nece da napusti fotelju dok ne popravi, pa makar bili protesti
Nazalost sto se ovako nesto desava,i desavat ce se i gore u narednim mjesecima i godinama, a uzrok po ko zna koji put nije stanje prirodne nesreće kako to mediji vole strucno reci..Predhodne poplave koje su nas zadesile su iskljucivo bile za podrucje srbije,a mi smo Kolateralna šteta u svemu tome,jer cilj je ispunjen,"mmf i donatori" su dali kredite za obnovu,poljoprivredna imanja i usjevi unisteni i tad na snagu stupa,gledaj slucajnosti MONSANTO,znaci nije prosao ni dan od poplava a vec su se javili da pomognu sa svojim GMO sjemenom,intresanto..Sada je hrvatska na redu i u narednim danima se ocekuje isto kao kod nas,mozda i gore,vjerovatno gore,a sto je jos zastrasujuce zakon koji su podpisali i hrvatska i srbija,a tice se da nece moci sijati autohtono sjeme vec samo GMO-kancerogeno,ako se ne budu pridrzavali eu ce kaznjavati te zemlje..Znaci nista nije slucajnost i sve se radi planski i postepeno,lukavo mudro i licemjerno,vrijeme ce pokazati,a na vama je kome da vjerujete..
hebem mater svim srbima.izdrzite krajisnici!!!
Moze jedna anketa za pametne ljude? http://questionpro.com/t/AI5goZRXmj Hvala! :)
ovo Bog kaznjava kakav narodi zive na ovim prostorima, nacionalisti, lopovi i da ne nabrajam vise
Mislim na sve vjere i nacije, sljam smo sebicni
Mislima na sve vjere i nacije
Zar opet.....,nadam se da ce proci bez ljudskih zrtava i sa malim materijalnim stetama
Ne daj se krajino
Sacekajmo izbore, pa nece biti poplava.
Nije bitno što ste vi poplavili moji bošnjaci ljuti krajišnici, balijanderima je bitno da su naši koljači srbijica pobjedili košarke naše tradicionalne dušmane francuzčiće i sad im balijanderi čestitaju na toj pobjedi, da im je Bog dao da im se krov dvorane srušio na glave sinoć i jednim i drugim .
ja bas jutros govorim "ne cestitajte im,doci ce nam poplava" kad ono hop... da sam bogdo pogrijesio..........
Kaze ima tu krokodila po dva metra ja ih na crva fato hahahaha