Nekima i do 200 KM manje penzije
0
Nezadovoljstvo u RS umanjenim penzijama
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ohoho, steze se remen, neka neka... svi ti penzioneri iz sumske su prije 20 godina pusku drzali i na komsije pucali. Poskapajte.
Ee moji Srbi,ima prigodna pesma od nase brace Min.djusara iz Knina. Bicete jos vise i gladni i zedni niste svesni koliko ste be.dni !! Koji vas je ku.r.ac tjerao da ratujete. Sta hocete ni u Titinoj Jugi ,che.tn.ici nisu dobijali penzije !!
Više će vlaška paščad crkavati, svi su oni pucali 92-e kada im je bilo 50 god.
da mi nije nimalo zao nebosanaca penzionera, a svom BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA sretan 8. Mart
Zato ce vrhovni papak baciti u vjetar 6 i po miliona da mu se lobira za njegove genocidni bvlentitet !!!! Nista smra-dovi niste bolje ni zasluzili.......vi ste njegovi najvjerniji glasaci !!!!! SIKTER......ps sutra ce im prodati ublehu glavonja kako je za sve kriv sud BiH lol !!!! SIKTER
Za penzije se nema, ali se ima za precednikovu zgradu od 300 miliona KM, za autoputeve koji ne spajaju nista osim budzeta i precednikovog dzepa, za brojne agencije u kojima rade djeca ministara i poslanika, za pokrivanje deficita javnih preduzeca iz kojih direktori zahvataju pare lopatama i u kojima rade clanovi uze i sire porodice stranackih podobnika, za kojekakve \"projekte\" namjenje za pomoc narodu koji od toga ne vidi ni pare jer ih pojede administracija koja to sve pokrade, za razne savjetnike i konsultante koji najvaznije odluke donose na osnovu mejlova iz USA ili novinskih analiza clanaka (poneko otvori i \"Osnove ekonomije\" za prvu godinu Sumarskog fakulteta pa se cudi sta sve tamo pametno pise) itd, za kojekakve pjevaljke koje bi trebalo da prodaju iluzije o boljem zivotu cetvoroclanim porodicama u kojima su svi nezaposleni, za dupeuvlakacke medije u kojima je datum na naslovnici jedina istina... Za sve se ima, samo se za narod nema.
ja sam se uvijek pitao na osnovu kojeg mjerila penzići od 36 godina dobijaju penzije kolk što je nečija plata...a to izgleda bilo po zaslugama iz prošloga rata. Sve to skresat i ostavit im samo penziju na osnovu radnog staža. Pa u ratu smo svi volontirali radi ideje, a ne radi para... hrana je i onako bila džabe: ICAR- konzerve (mljeveni butovi krokodila)
Papci jedni dabil papci, dosta povratnika zivi od penzije. btw ne radujte se nicijoj nesreci
Hoce li nas nekad Laktasenko s lijepim vijestima obradovati,da penzije budu vece nego sto su u FBIH a ne iz dana u da sve manje i manje:)
Drugovi penzioneri penzije jesu male ali biće manje. Za sve je kriv PIO Federacije koji nam duguje bilion starih dinara. Plus zatezne kamate.
Odma u štrajk pemzionera, pa nek onda traže ko će im palamudit o politiki.
Traziliste dobili ste,u sumu i gljive skupljajte da bi mogli preziviti.Sve vam je to vasa borba dala:))))
Genocidna krasta ide prema raspadu
Penzioneri zahtjevajte da vas Precednik primi. Nećete dobiti pare ali moći ćete pričati unucima o tom danu kad vas je primio Precednik. I ja sam stajao malen s gitarom...