Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametno od mejstana ,ovi navalili iz federacije cistit neka podrucja dje ih ne zele i odakle su ih protjerali a nece prvo svoju avliju da pociste pa onda kod komsije ako se moze,zlaja je obletio po planete trazeci lakatsenku pare po svijetu da bi osto na vlasti pa ce se i on usljepat uz njega pa opet jahat narod 4 god,a nece da organizuje ciscenje zeljeznog polja ipak njegova stranka je na vlasti u federaciji,mora se prvo popovo samljet to jest dodikovo.
...opet se udara na pogrešno zvono...je.bete obične ljude koji su uplacivali i pomoc i slali djecu da čiste... ...to ne pogadja domace lole,baje, šerife i politicare ni sekunde! - vidjeli ste cega se boje...a to je velikih demonstracija i paljenja i razbijanja pravih glava! od zajebavanja običnih ljudi nemate ništa!