Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlažem vladajućoj "ŠestorKi" da iznajme avion od Fahrine bivše žene, bez bojazni za sukob interesa, odlete u P.M. !
Ovaj tekst je živi dokaz kako Crveni plaćenici (u njih ubrajam i SBB) sjede u ministarstvima i u toku radnog vremena ubacuju komentare već sastavljene u komitetu. Vijest se objavi u 20,07 i nigdje nikog. Svi gledaju FARMU i VELIKOG BRATA hebe ih se za SDP i njihovu frustraciju.
Hoće li srbčetu lagumdziji ista poci za rukom,bas mi ga je zao...
SDP je gomila nesposobnih likova koji su sve ovo zakuhali i dozvolili da likovi poput Lijanovića, Budimira i sličnih uopšte obavljaju izvršnu vlast. TRAŽILI STE - EVO VAM GA To što plaćenici komentarišu i likeju svako gohno što ga Zlatko ispusti ne znači da ste većina. Znate vi vrlo dobro da kraj, kraj je baby... :-)
Ma neka rade sta god hoce samo nek mene ne diraju, nek mi ne iskljucuju internet i neka se ima sta za zdimiti kad mi nampadne, boli me briga sto nemam nikakve perspektive u zivotu a ni dana radnog staza... ma bice bolje, doce to samo od sebe, nista mi ne moramo masovno poduzimati, ovako nam je najbolje, aferim, samo nek se cuje ezan i sve ce biti dobro.
Bosna Baksuz zemlja
Lagumdžija ima zadatak da realizuje projekat Memoranduma 2 u režiji SANU-a, a to podrazumijeva imeđu ostalog stvaranje kriza u Federaciji kako bi postala nefunkcionalna i kako niko ne bi mogao da reaguje u slučaju namjere odcijepljenja RS-a. Ove krize koje proizvodi SDP na čelu sa Lagumdžijom nemaju nikakvog smisla ni političkog rezona, ali i to je dio plana ;)
kako te nije stid?
Iskreno ne znam sta reci na ovaj tekst osim,da sto prije treba ove lopove od lijanovica i SDA-ovaca pohapsiti ka oi budimira jer su nam srusili drzavu,jer su nas odveli u propast..hapsiti bandu i rijesiti probleme...
Ja koliko znam od kako je SDP pobjedio na izborima, Država nam nezaustavljivo klizi stranputicom... Kako sada ironično zvuče one parole: "DRŽAVA ZA ČOVJEKA" ili "POBJEDIMO BEZNAĐE!"...
Kad je pocelo kasnjenje plata u ks i ostalim kantonima i kasnjenje penzija? Da te napomenem da su penzije za ovaj mjesec isplacene 10tog, a plate u kantonu sarajevo 20 i nekog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Presjedniče Glatko ...šta da radim ..par naših zalutalih omladinaca se zaigrao i zaboravio da je njihovo da klikaju do 17 h ..evo sad lupaju i klikaju i kontra nas ..uopšte ne čitaju tekst neg samo klikaju kontra ...šta da radim ???
napusi se kurca
Ovo je bio samo jos jedan pokusaj Lijanovica da na indirektan nacin preuzme funkciju koju obavlja Premijer, zamislite samo koliko bi se tek onda nakrao? Hvala Bogu pa je ostalo samo na pokusaju.
Gospodin Lijanovic bi trebao da se pozabavi pripremom odbrane kad bude na sudu, a ne ovdje da daje neke nelogicne komentare...
Ustavni sud nije nista presudjivao, nego je dao misljenje. A Dom naroda uopste nije razmatrao prijedlog, tako da je i logicno da je neustavno
Pa nece kriminalac Lijanovic rukovoditi drzavom xD
ali hoce teniseri hadzici, niksici i ostala familija sportista